- 1,128
- 452
- 83
hass.... ya görmemiş miydin lan onu da ben alırdım ya marley in hberi var bana at derdim uyandırdık bosu bosunaValla göremedim de eyvallah karfo
hass.... ya görmemiş miydin lan onu da ben alırdım ya marley in hberi var bana at derdim uyandırdık bosu bosunaValla göremedim de eyvallah karfo
Nişantasında pavyon yokTamam ramazandan sonra pavyona gidersin 😎
Hazırda ben bekliyorumKeskin atsana sansını kaybedıosun
Bu soyadi keskin olanlar hep boyle gecikiyor napcanKeskin atsana sansını kaybedıosun
Gel buraya ben seni evlediririm bile 😎😎💸💸Nişantasında pavyon yok
Addemeden atmayayım dedim dostKeskin atsana sansını kaybedıosun
ne dedık dayı en az 22 en fazla 41 slotu bıze sorcanToplm 40 verdi![]()
Amca ben kaybetmedim dimi şansımı özelden bujileri salladıkKeskin atsana sansını kaybedıosun
At birine bonussuz . Bizim para gelmedi .La o kadar umutlandım. Listeyi hala bulamadım . Emmim de cevap vermiyor30 nereye atılır beyler öneri![]()
Listede sen yoktun saka yapti sana herhaldeAt birine bonussuz . Bizim para gelmedi .La o kadar umutlandım. Listeyi hala bulamadım . Emmim de cevap vermiyor
ben de bakmadım daha da gelirse nereye atayım diyorumAt birine bonussuz . Bizim para gelmedi .La o kadar umutlandım. Listeyi hala bulamadım . Emmim de cevap vermiyor
@Marley15Berat sinan göksel lkeskin e cıktı kameraya bile cektim nası atabilirim dosya buyuk dio
vardı kanka vallaListede sen yoktun saka yapti sana herhalde)
oha la valla berat değil marley var sandım
Hayallerimle oynadın kanka yazıklar olsunvardı kanka valla
Ozur dilerim reis. Senin saka yapman yasak zatenoha la valla berat değil marley var sandım![]()