- 80,252
- 53,087
- 113
kahwi lenord döndü galiba döndüyse giril,rClipper kazanır ve newryork kazanıra 5 k gidermi
kahwi lenord döndü galiba döndüyse giril,rClipper kazanır ve newryork kazanıra 5 k gidermi
newyorka ust gir bence dayiNewyork clpper atalnta cakar
adamın küsürat kuponları bizim hedef
Paranın gözüne vurmuşsun dayı daha ne olasın 😄😄Eeeben nolacam
Sen newyorkun nasıl bi savunma yptıgını biliyonmu bi analiz et bencenewyorka ust gir bence dayi
Yok be olum mal varlıgım cok yuksek sadeceParanın gözüne vurmuşsun dayı daha ne olasın 😄😄
Getir ticaret yapalım dayı o zaman 😄Yok be olum mal varlıgım cok yuksek sadece
dayi karsinda disli takim.yok bugun defans ikinci planda olacak bence🤔Sen newyorkun nasıl bi savunma yptıgını biliyonmu bi analiz et bence![]()
Alemin keyfi yerinde yine maşallah 😄Yok dayı yanlışın var öğlen 13K idi bi 4K da az önce eklendi 17K etti 😄Ekli dosyayı görüntüle 141432
Gerek yok zengınım.diorumyaGetir ticaret yapalım dayı o zaman 😄
Millet 17 k vuruyor sen ne vuruyonAlemin keyfi yerinde yine maşallah 😄
Güvenme malına kalırsın donunla diye bir söz var bizim buralarda dayı aman diyim 😄Hayat ani dünya fani
Gerek yok zengınım.diorumya
Mala vuruyodum da ramazanda ona da vuramiyoz emmiMillet 17 k vuruyor sen ne vuruyon
reis tamamda o riski niye alsın ki sonucta savunması iyidayi karsinda disli takim.yok bugun defans ikinci planda olacak bence🤔
tamam kardeş akil vermedim fikir sundum sadecereis tamamda o riski niye alsın ki sonucta savunması iyi
aynen dayi bu wonanzinyoozulia 14 bitti won
bu olmadi malasef patronQimsa fark 13 6 daha atmasi lazim bide 92 sayi atmasi lazim iki dakka var