- 27,471
- 25,824
- 113
Bol sans diliyorum kardesimEkli dosyayı görüntüle 143769
Gelirse çekeriz hemen
Günaydın şans seninle olsun gece kuponu ne saçma bitmiş öyle 12 sayı nedir 12 dakikada yazık yaEkli dosyayı görüntüle 143769
Gelirse çekeriz hemen
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 143769
Gelirse çekeriz hemen
Gunaydin kardesimGünaydin gençler
Vay şerefsize bak vuraydın tüple kafasına bir tanetupcuye pıknık tupunu goturduk 25 tlye degıstırdım lazım oluyo sıkarken kafasını kırmıs bakkala ugradım o sıra dıkkat ettım dıyo bu kırık dedım dayı saglamdı yok kırıktı dıyo sordum kac para 40 tl ulan mıllette hıc vıcdan kalmamıs kım kımı koparırsam ona bakıyo
Ah ulan ahtupcuye pıknık tupunu goturduk 25 tlye degıstırdım lazım oluyo sıkarken kafasını kırmıs bakkala ugradım o sıra dıkkat ettım dıyo bu kırık dedım dayı saglamdı yok kırıktı dıyo sordum kac para 40 tl ulan mıllette hıc vıcdan kalmamıs kım kımı koparırsam ona bakıyo
Tanidik doktor yok dimi kardeşimValla tanıdık doktor olacak alacaksın deli raporunu sabahtan akşama kadar kim namussuzluk yapıyorsa sıkacaksin kafasına
Keşke olsa da artık öyle deli raporu almak kolay değil devlet gideceğin doktoru belirlediği için sıkıntı o işlerTanidik doktor yok dimi kardeşim
Bilmiyordum bunu öğrenmiş oldum sayende kardesimKeşke olsa da artık öyle deli raporu almak kolay değil devlet gideceğin doktoru belirlediği için sıkıntı o işler
bu ulkede tupculerın ısı bu dayı 3 tl ye cılgın sayısal oynadım kısmetse aksamada ben yapıcam tupcuye o ısıTüpçü bile bizi ikiyo aq