- 27,487
- 25,836
- 113
2 dk 13 yenmezkı
Ah ahhhh2 dk 13 yenmezkı
@Garip0 bilmiyorum valla. Hic kullanmadim.@Burakkk @Recebb @Umutks41 @bayramyay1 @Hayatindibi kredi kartı yatırımı yapıcam sanal kart va hangi site kabul eder
aga sağlam lazım 500 atıcam son param maaş eksik yattı o da kredi kartına kestiBetnano ypmıstım en son
sanal kart kabul ediyormuBetnano ypmıstım en son
Harcatabılıosa yenıden hesabına yansıt nakıt olarak nakıt avanslaaga sağlam lazım 500 atıcam son param maaş eksik yattı o da kredi kartına kesti
nakit avansa dönüşmüyor yarın dönüşecek şimdi sadece alışveriş vsHarcatabılıosa yenıden hesabına yansıt nakıt olarak nakıt avansla
Yahu dostum o kadar uğraşacağına gir n11.comdan ürün satın alıp ardından iptal edip hesabına çeksenenakit avansa dönüşmüyor yarın dönüşecek şimdi sadece alışveriş vs
Sanal kartla yatirim yaptigin site kartin sanal olup olmadigini anliyor mu ki? Yani kredi karti yatirimi alan bi yer icin sanal kart olup olmamasinin bi onemi varmi.nakit avansa dönüşmüyor yarın dönüşecek şimdi sadece alışveriş vs
bilir kac günde olurYahu dostum o kadar uğraşacağına gir n11.comdan ürün satın alıp ardından iptal edip hesabına çeksene
Ne kaç günü aynı saniye yansıyoriade kim bili
bilir kac günde olur
Ayrıca bu arkadaşın dediğide doğru.Oluşturduğun sanal kartın normal kartından site için farkı yokSanal kartla yatirim yaptigin site kartin sanal olup olmadigini anliyor mu ki? Yani kredi karti yatirimi alan bi yer icin sanal kart olup olmamasinin bi onemi varmi.
Sanıyelık ıslem oiade kim bili
bilir kac günde olur