- 11,089
- 5,952
- 113
Aynen o da dogru. Aslinda 100 lirayi 200-300 yapip ceksek saglam sitelerden bonualari toplasak 1 ayda iyi bir kar yapariz. Ama olmuyor iste. 100 lirayi illa bi siteye atip ona birakacazDıger turlu hep - ye gıdıoz![]()
Aynen o da dogru. Aslinda 100 lirayi 200-300 yapip ceksek saglam sitelerden bonualari toplasak 1 ayda iyi bir kar yapariz. Ama olmuyor iste. 100 lirayi illa bi siteye atip ona birakacazDıger turlu hep - ye gıdıoz![]()
yemeyiz teek cezayı havaleden yersiniz en fazla paparani giderValla millet 300 500 yapip cekiyor. Hem yatirim bonusu hem kayip bonusu hem cekim paylas bonusu. Biz de bu metodla oynasak bizde kazaniriz ama ben cok islem yapip ceza yerim diye korkuyorum
cezayı anca reis38e yapılan bize yapılırsa yerizyemeyiz teek cezayı havaleden yersiniz en fazla paparani gider
Valla bilmiyorum. Adamlar hergun 10-15 bin cekiyo yatiriyo bisey olmuyor. Zaten metelige kursun bile atamiyoruz. Kursun da kalmadi. Bi de ceza yersek off ki ne off. Gerci sen benden daha iyi biliyorsunyemeyiz teek cezayı havaleden yersiniz en fazla paparani gider
abim yemisti 6k ailem ödedi. 6 7 ay önceValla bilmiyorum. Adamlar hergun 10-15 bin cekiyo yatiriyo bisey olmuyor. Zaten metelige kursun bile atamiyoruz. Kursun da kalmadi. Bi de ceza yersek off ki ne off. Gerci sen benden daha iyi biliyorsun![]()
Valla 6 ya sukreder hale geldik. Ben 20 den korkuyorumabim yemisti 6k ailem ödedi. 6 7 ay önce
@sukes1982 abi varmı birseyler varsa takip edekValla 6 ya sukreder hale geldik. Ben 20 den korkuyorum) Neyse kapattim bu can sıkıcı konuyu
![]()
etkinlik mi vardi@Garip0 nowwin wtkinlige katildin mi
Ya twitter da hergun 4 mac veriyorlar kim yener 4 de 4 yaparsan sartsiz 50 freebet veriyorlar demistim ya. Bide pazartesi aksamlari 25 freebet veriyorlar ama onda aon islem sarti var galibaetkinlik mi vardi
yarın yine verirler dimi unuttum aga akıl mu kaldıYa twitter da hergun 4 mac veriyorlar kim yener 4 de 4 yaparsan sartsiz 50 freebet veriyorlar demistim ya. Bide pazartesi aksamlari 25 freebet veriyorlar ama onda aon islem sarti var galiba
Bugun ku maclar fener liverpool valencia gil vicente. Zaten bende bilemicem herhaldeyarın yine verirler dimi unuttum aga akıl mu kaldı
çekiliş bana çıkmış yeni gördümBugun ku maclar fener liverpool valencia gil vicente. Zaten bende bilemicem herhaldeBugunku maclar zordu
Ne cekilisi vardiçekiliş bana çıkmış yeni gördüm
utalup bi kisiye 25tlNe cekilisi vardi
o da uyumuş galibaNe cekilisi vardi
Yuh kac kisiden 1 kisi ve sen ciktinutalup bi kisiye 25tl
21:kisiden benYuh kac kisiden 1 kisi ve sen ciktin) Yok artik. Maşallah. Nazar değmesin insallah. Simdi rahat bo uyku cekilir. İyi geceler. Kendine iyi bak.