- 11,089
- 5,952
- 113
İyi gunde kotu gundeen sadik taraftarlariyiz biz @sukes1982 reisim
İyi gunde kotu gundeen sadik taraftarlariyiz biz @sukes1982 reisim
aleyküm selam abimmSelamlar bu arada
As dostSelamlar bu arada
cani sağolsun dost sevdilerimizin kötü gününde de sana da öyleİyi gunde kotu gunde![]()
2de 1 @sukes1982Hapo won danimarka lose @sukes1982
Allah razi olsun. Bilmukabele.cani sağolsun dost sevdilerimizin kötü gününde de sana da öyle
kader gülsünartık bize dostAllah razi olsun. Bilmukabele.
Kader gulsun de mumkunse agziyla gulsunkader gülsünartık bize dost
hep direk hepdirekKader gulsun de mumkunse agziyla gulsunHep baska yerleriyle guluyor
![]()
Bir gun voleyi vururuz o gunde heyecandan kalpten giderizhep direk hepdirek
bi ara rulette kasayı 35k yapıp çekmedim.Bir gun voleyi vururuz o gunde heyecandan kalpten giderizAllah hayirlisi nasip etsin.
Sen durmayı bılmıon dost2020nin icinde 35kya cikip 2kya düşüp tekrr 30k yapiytiydim
Ben 15 yildir oynuyorum hic 5 kyi gecemedim2020nin icinde 35kya cikip 2kya düşüp tekrr 30k yapiytiydim
evet tek sorun o çıkartmada katlamada hiç sorun yok ne zaman atsam hep onun mislisine kadar çıkarıyorum 500 500 ceksem günlük varyaaSen durmayı bılmıon dost
valla ben 500den ciksrtmistim 35kyaBen 15 yildir oynuyorum hic 5 kyi gecemedimGecen ay slotta 80 kurustan 250 kati gelmisti. Gordugum en buyuk kazancim bu
Dusun artik yani
Valla millet 300 500 yapip cekiyor. Hem yatirim bonusu hem kayip bonusu hem cekim paylas bonusu. Biz de bu metodla oynasak bizde kazaniriz ama ben cok islem yapip ceza yerim diye korkuyorumevet tek sorun o çıkartmada katlamada hiç sorun yok ne zaman atsam hep onun mislisine kadar çıkarıyorum 500 500 ceksem günlük varyaa
Dıger turlu hep - ye gıdıozValla millet 300 500 yapip cekiyor. Hem yatirim bonusu hem kayip bonusu hem cekim paylas bonusu. Biz de bu metodla oynasak bizde kazaniriz ama ben cok islem yapip ceza yerim diye korkuyorum