- 28,966
- 18,145
- 113
40 sanşye kaldı 7 sayı atmaz heralde
Tebrikler dost nevaleyi bölüşelimAlt geldı
Amin dostum senide inşallahSağol kardesım sürüklenip gidiyoruz Allah razı olsun Allah senı mutlu etsin dostum benım
Biz deriz takip etmeyen tebrikte etmesin canımız çıktı burdaTebrikler diyelim
Sağol güzel kardeşim benim şu yorumun masumluğuna bakarım ısınız nasılda içten nasıl da güzel yüreklilik kokuyor güzel kardeşim benim duygulandırdın beni gecenin bu vaktinde Allah da seni utandırmasın kardesım benımAmin dostum senide inşallah![]()
2 'miz wonlattik delgado yetisemedi bu akşam dostTebrikler dost nevaleyi bölüşelim
Alt neAlt geldı
Seni burda iddia kovalarken görmek beni üzüyor kardeşim500 basan geldi ii bari
kanka noldu imana mi geldin laSağol güzel kardeşim benim şu yorumun masumluğuna bakarım ısınız nasılda içten nasıl da güzel yüreklilik kokuyor güzel kardeşim benim duygulandırdın beni gecenin bu vaktinde Allah da seni utandırmasın kardesım benım
Imana geldıSağol güzel kardeşim benim şu yorumun masumluğuna bakarım ısınız nasılda içten nasıl da güzel yüreklilik kokuyor güzel kardeşim benim duygulandırdın beni gecenin bu vaktinde Allah da seni utandırmasın kardesım benım
Dost won dakikasından 5 dk sonra buralarda olur2 'miz wonlattik delgado yetisemedi bu akşam dost
91.altAlt ne
Ev altAlt ne