- 27,469
- 25,823
- 113
2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Kuponu ver gelsin2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Verrr parayiiiiiiii2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
O zaman bol şans diliyorum kardesim2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Acele etme dost sağlam oyna2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
riskli baya2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Geçmiş olsun dostumsabah 20 tl vardı 3 mac cıkardım 48 oran yazdım sıldım aksama kadar kım beklıcek bı rulet atayım dedım 3 macta geldi abi neden böyle oluyor anlamıyorum
Önce sen kazan soydaş2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Bujiler ateslemıyordur Dostsabah 20 tl vardı 3 mac cıkardım 48 oran yazdım sıldım aksama kadar kım beklıcek bı rulet atayım dedım 3 macta geldi abi neden böyle oluyor anlamıyorum
Kime bastin soyle de bakalim versin bize2 mac kombın 700 basım gelirse hem bn hem siz kazanın
Gece çektik dayı şimdi vermezCekip betnıse 1000 atalım 300 freebet veriyo mantıklı degılmı tabi dun betmısten saat kacta cektık oda var
GeceCekip betnıse 1000 atalım 300 freebet veriyo mantıklı degılmı tabi dun betmısten saat kacta cektık oda var
Olur dayı sen ne dersen o daha güzel olurCekip betnıse 1000 atalım 300 freebet veriyo mantıklı degılmı tabi dun betmısten saat kacta cektık oda var