3. kupon yattı 4 geldi 5 iade 2. kuponda bi maç kaldı hadi bakalım
nasıl buldun la macları karda mı suan ben baktım ıade harıc o u19ları bulamadım gor bunları dayı 7 24 takıpteyız3. kupon yattı 4 geldi 5 iade 2. kuponda bi maç kaldı hadi bakalım![]()
burda 1. tamam 2. bi sayıdan gitmiş
bende bi site buldum aramaya yazınca az bişey isim hemen çıkıyor gerci sofascoremuş zaten biliyoznasıl buldun la macları karda mı suan ben baktım ıade harıc o u19ları bulamadım gor bunları dayı 7 24 takıpteyız
Belli olmaz dostum 300 TL deneme bonusu alıp dolandırılanlar var forumdakanka 3 k ya 3 k veren sitieye yatırım yapan bizden değildir zaten![]()
allah akıl fikir versinBelli olmaz dostum 300 TL deneme bonusu alıp dolandırılanlar var forumda
kanka 650 liklerden haberin var mı onların 2 si de geldiyse dayı yakar burayı 1 i bile gelse gene iyi sayılır cünkü ilk kupon da wona kosuyor ama 650 lik gittiyse sıkıntı2 de gelmiş 1 idare eder dayı nerdesın dayı
650lılıgın bırı ıade dıgerı tutmus galıba bılmıyorum bulamadım bende bırı dedı sankı suat150 ye 730 veren 2 maca kaldı onlar da iyi gidiyor
200 e 629 won
150 ye 438 lost
2 tane 650 lik ne oldu bilmiyorum@sukes1982
suat kim kanka650lılıgın bırı ıade dıgerı tutmus galıba bılmıyorum bulamadım bende bırı dedı sankı suat
trıpple geldı tam o sıraranders sıkıntıda