- 11,089
- 5,952
- 113
Yok bende cok dusundum cekeyim mi cekmeyim mi diye. İhtiyacim vardi mecbur cektim. Adamlar yasak varken gitmisler atm den benim adimla yatirmislar. Yani havale yollamadilarBanka havalesi sıkıntı işte bi
Yok bende cok dusundum cekeyim mi cekmeyim mi diye. İhtiyacim vardi mecbur cektim. Adamlar yasak varken gitmisler atm den benim adimla yatirmislar. Yani havale yollamadilarBanka havalesi sıkıntı işte bi
o zaman iyi yaYok bende cok dusundum cekeyim mi cekmeyim mi diye. İhtiyacim vardi mecbur cektim. Adamlar yasak varken gitmisler atm den benim adimla yatirmislar. Yani havale yollamadilar
vermiyormusmavibet bişey mi veriyomus
En basta paylastigi 5 kupon dan 3 tanesi geldi. Daha sonra 1-2 kupon daha paylasti onlar gelmedi. Ama totalde kazancla kapatti@sukes1982 ilk kupon geldi mi kayıp mı dost
bilgilendirme için teşekkürler dostEn basta paylastigi 5 kupon dan 3 tanesi geldi. Daha sonra 1-2 kupon daha paylasti onlar gelmedi. Ama totalde kazancla kapattiSonuc yesilll
![]()
Forumda aldığımız nefesi bi tek shellac biliyo saniyodum tebrikler dost asıl sana tebriklerEn basta paylastigi 5 kupon dan 3 tanesi geldi. Daha sonra 1-2 kupon daha paylasti onlar gelmedi. Ama totalde kazancla kapattiSonuc yesilll
![]()
HahaForumda aldığımız nefesi bi tek shellac biliyo saniyodum tebrikler dost asıl sana tebrikler
Oku tabi Burakcim bende okuyorum bazilarina uzun uzun yardiriyorum sonra siliyorum kahraman olmak istemiyorum 😁HahaOkumayi cok seviyorum
Butun konulari bastan sona okuyorum forumda
![]()
Millet satasmaya yer ariyor. Surda sanal ortamda gulup gecilecek seylerden cinayet cikaracaklar. O yuzden okumayi tercih ediyorum. Yoksa yazilacak seyler de cokOku tabi Burakcim bende okuyorum bazilarina uzun uzun yardiriyorum sonra siliyorum kahraman olmak istemiyorum 😁
Öyle dostum herkese laf yetistirirsek her dk mevzu cikar biz istiyoruz ki forumumuz muasır medeniyetler seviyesine yukselsin adam gelmiş 1 lira var mi bali alcam diyo neyse haftaya gelcem oturur uzun uzun konusuruz 😁Millet satasmaya yer ariyor. Surda sanal ortamda gulup gecilecek seylerden cinayet cikaracaklar. O yuzden okumayi tercih ediyorum. Yoksa yazilacak seyler de cok![]()
Maalesef oyle. Ama masallah forum acayip buyuduÖyle dostum herkese laf yetistirirsek her dk mevzu cikar biz istiyoruz ki forumumuz muasır medeniyetler seviyesine yukselsin adam gelmiş 1 lira var mi bali alcam diyo neyse haftaya gelcem oturur uzun uzun konusuruz 😁