- 14,030
- 13,147
- 113
Kimden alıyoruz ödemeyi 300e bırakalım
600 bet ne labu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714
Kasaya göre dostum600 bet ne la![]()
doğru 40k kasa olsa bende oynarimKasaya göre dostum
şu oyunlara da gıcık oluyorum. muazzam bir ekran gelmiş 1000x bile ödememişbu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714
Bende 250ye bırakırım galiba 😄Kimden alıyoruz ödemeyi 300e bırakalım
150k dı 100 çekip 50 ile devam ederken bu ekran geldidoğru 40k kasa olsa bende oynarim![]()
Sağdaki en altda farklı meyve olmasaydı o ekran 1 milyonu bulurduşu oyunlara da gıcık oluyorum. muazzam bir ekran gelmiş 1000x bile ödememiş
50 si benimBende 250ye bırakırım galiba 😄
Dayı dm at düğün davetiyesi gondercemSitelerin hepsi paralarimizi iade etsin haramdan kurtulsunlar
Bets10 öder mi diye başlık açmıştın sonra ölüm sessizliği olmuştu hatırladım tost 👊🏼🤩bu parayı yakalayalı 3-4 ay oluyor ama salmadık hala oynuyoruz bağımlılık yani o para gelirse bırakırım bu para gelirse bırakırım geçelim o işleri BAĞIMLISINIZ DOSTLAR💁Ekli dosyayı görüntüle 599714