- 794
- 518
- 93
Suya aşık olup çok çok içmeye başladıktan sonra daha az hasta olmaya başladım. Tavsiye ederim. Günlük en az 3 litre için.
Cildi de yeniler ayriyetten agan nigin nagan niginnnnSuya aşık olup çok çok içmeye başladıktan sonra daha az hasta olmaya başladım. Tavsiye ederim. Günlük en az 3 litre için.
herşeyin fazlası zarar çok çok fazla su da böbrekleri öttürürSuya aşık olup çok çok içmeye başladıktan sonra daha az hasta olmaya başladım. Tavsiye ederim. Günlük en az 3 litre için.
Son 3 yıldır alışkanlık haline getirdim her sabah aç karnına 1lt mutlaka su içerim aynen dediğin gibi en büyük kazanç sağlıklı olmaktır 👍Su içmek öncelikle böbrek sağlığına iyi gelir. Vücudun mineral ihtiyacını karşılayan su, sindirime yardımcı olur, kabızlık için faydalıdır, ödem atar, kilo verilmesine yardım eder, cildi besler, zihinsel sağlık için faydalıdır ve kas fonksiyonlarını iyileştirebilir.
O yüzden herkes suyunu içsin.
BU BİR HATIRLATMADIR. HİÇBİR ŞEY SAĞLIĞINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR.
Ac karna 1 litre cok fazla degil miSon 3 yıldır alışkanlık haline getirdim her sabah aç karnına 1lt mutlaka su içerim aynen dediğin gibi en büyük kazanç sağlıklı olmaktır 👍
Doğruherşeyin fazlası zarar çok çok fazla su da böbrekleri öttürür
Vallahi dogru
Ayrica burdan ceyhan barajina selamlarbizlere su içmenin önemini ve faydalarını hatırlattığı için, İSKİ ye ve ,konuyu hortlatıp ölüyü dirilten arkadaşlara teşekkürler..
Afiyet olsun kralbizlere su içmenin önemini ve faydalarını hatırlattığı için, İSKİ ye ve ,konuyu hortlatıp ölüyü dirilten arkadaşlara teşekkürler..
Bir defa da içmiyorum azar azar içiyorum çok faydasını gördüm gece yatmadan önce de bir su bardağına iki yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip öyle yatıyorum sabah o kadar rahat uyanıyorsun ki ama ev yapımı sirke olacakAc karna 1 litre cok fazla degil mi
Karin agrisi yapmiyo mu
Deneyelim bakalim dostBir defa da içmiyorum azar azar içiyorum çok faydasını gördüm gece yatmadan önce de bir su bardağına iki yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip öyle yatıyorum sabah o kadar rahat uyanıyorsun ki ama ev yapımı sirke olacak
2 hafta elma sirkesi kullan gece yatmadan önce sonra 1 hafta ara ver sonra tekrar 2 hafta kullan böyle devam et ama ev yapımı sirke kullan ve güvendiğin birinden al millet üçkağıtçı olmuş ona göreDeneyelim bakalim dost
Ev yapimi sirke nasil oluyo var mi tarifi2 hafta elma sirkesi kullan gece yatmadan önce sonra 1 hafta ara ver sonra tekrar 2 hafta kullan böyle devam et ama ev yapımı sirke kullan ve güvendiğin birinden al millet üçkağıtçı olmuş ona göre
İnternet'e bulursun ibrahim saracoğlu ev yapımı sirke yaz mutlaka çıkarEv yapimi sirke nasil oluyo var mi tarifi
Sagolasinİnternet'e bulursun ibrahim saracoğlu ev yapımı sirke yaz mutlaka çıkar
bi bu eksikti mkSu içmek öncelikle böbrek sağlığına iyi gelir. Vücudun mineral ihtiyacını karşılayan su, sindirime yardımcı olur, kabızlık için faydalıdır, ödem atar, kilo verilmesine yardım eder, cildi besler, zihinsel sağlık için faydalıdır ve kas fonksiyonlarını iyileştirebilir.
O yüzden herkes suyunu içsin.
BU BİR HATIRLATMADIR. HİÇBİR ŞEY SAĞLIĞINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR.