Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Stncl | Shatin

Kupon Miktarı
0
Kupon Oranı
0.00

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,623
23,822
113
baskan kb baslık yanlıssa degıseyım ama sankı paylasılan kuponu mılletın takıp şeklı farklı o yuzden belırttım adam takıp edıyo kımseye ulasmayınca adam kımseye bısey verdımı diye konusulmaya baslanıyo dağıtım yaparsam zaten baslıkta böle bısey olmaz
Dostum Şansın bol olsun Zaten beklemede kupon rol değil ki dağıtım yapasın yukarıda belirtmişsin de hani yazıyı belirtmene de gerek yoktu beklemede olan kupon zaten dağıtım değildir rol değildir

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,398
8,103
113
Dostum Şansın bol olsun Zaten beklemede kupon rol değil ki dağıtım yapasın yukarıda belirtmişsin de hani yazıyı belirtmene de gerek yoktu beklemede olan kupon zaten dağıtım değildir rol değildir
yok bılıyorum dostumda gelen adamın nıyetıni az çok bılıyon ha ulaşmıyo deılım durum olursa zaten ulasırım

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,899
82,707
113
baskan kb baslık yanlıssa degıseyım ama sankı paylasılan kuponu mılletın takıp şeklı farklı o yuzden belırttım adam takıp edıyo kımseye ulasmayınca adam kımseye bısey verdımı diye konusulmaya baslanıyo dağıtım yaparsam zaten baslıkta böle bısey olmaz
Reis kurallar belli zaten iyi forumlar.. İstediğin üyelere özelden ulaşabilirsin konuda zaten para konuşulması yasak.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,623
23,822
113
yok bılıyorum dostumda gelen adamın nıyetıni az çok bılıyon ha ulaşmıyo deılım durum olursa zaten ulasırım
Doğrudur herkesin niyeti farklıdır Ama sen beklemede diye kupon açtığın için ne kadar derse desin dağıtım yapmadı senin kupon beklemede kimse diyemez yani dağıtım zorunlu gibisinden ama rol olsa dağıtım yapmadığın zaman o zaman belki konuşulur Neyse bol Şansın olsun

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,398
8,103
113
bu maç 3 te kalır ya bakalım sımdıden yattık dıye takıp edelım

Mhmmtaydmir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,203
1,084
113
yav yuru git mantarlık yapma senimi doyuracam işine bak begenmıyosan ıkıle zorlamı tutuyoz
Sen kimsin ki beni doyuracaksın? Aç herif.
Fikrimi yazıp bol şana diledim adam gibi tamam de geç. Orada ünlem koyup dağıtım yok yazacağına kuponu paylaşsan bu kadar itici durmazdı, biz de yorum yazmazdık. Neyse.

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,398
8,103
113
Penality gol olursa son 1

Stncl

Tanınmış üye