- 8,398
- 8,103
- 113
ıkıncı yarı evın net golu varlinfield iy bitti ikinci yarı salsın bakalım
ıkıncı yarı evın net golu varlinfield iy bitti ikinci yarı salsın bakalım
Orası won biz linfield maçını bekleriz ama erken salsın strese gerek yokben linfield 3 oldu sandım diğeri 2 olmus ondan bıraz korkuodum attıgı ıyı olmus
Hadi inşallahıkıncı yarı evın net golu var
Normal şartlarda ilk yarı sallaması lazımsu ispanya 21 e bakıyorumda
3:3 biter o maç bak görpinguine geç kaldı gol nerede
aynen oynamazdımda gozume çarptı maç öncesıde bıraz kurcaladıydım frebet kupona koymak içinNormal şartlarda ilk yarı sallaması lazım
Valla benim aklım hala trinidad maçında çok nettiaynen oynamazdımda gozume çarptı maç öncesıde bıraz kurcaladıydım frebet kupona koymak için
ben senin adına para sayma makinesi bakıyorum sahibinden de. ucuz yollu bulcam bi taneaynen oynamazdımda gozume çarptı maç öncesıde bıraz kurcaladıydım frebet kupona koymak için
Nazar etme durben senin adına para sayma makinesi bakıyorum sahibinden de. ucuz yollu bulcam bi tane![]()
yok kanka nerde okadar para ama inş bıraz kenara koyayım buyuk atmaya baslarızben senin adına para sayma makinesi bakıyorum sahibinden de. ucuz yollu bulcam bi tane![]()
yok abi bi kupona benim değil paşanyan gelsin onun bile nazarı değemez. sağlam işçilik var . diyorum ya bugün keyfe keder oynuyorum dedi. iyi gidiyoNazar etme dur![]()
La bro kumara vira bismillah diye nasil basliyliyorsun anlamiyorum harama bismillahla baslamak nedir 😁yok kanka nerde okadar para ama inş bıraz kenara koyayım buyuk atmaya baslarız
kumar oynamıyomkı kanka ben bahıs oynuyomLa bro kumara vira bismillah diye nasil basliyliyorsun anlamiyorum harama bismillahla baslamak nedir 😁
Seninki sakadir bilmem ama kumara insallah masallah diyenler var aklim almiyor bu isleri onlarin yzuunden bizde carpiliyoz awkespiri kanka o okadrda harmzede deılız cok şükür