- 15,311
- 7,847
- 113
Ravensbug won
2 gole arabaarkadaslar teldeydım kb yın
2.5 banko o maçta 2.60 dan zorlamak istemedimsuudi erken bir karşılık verse diperleri rahat gelecek
suudiler atacak, topu oynayan onlar zaten. çok tatlı kupon oldu. bekletmedi bile vallaarkadaslar teldeydım kb yın
almanlar öle kanka tower baskailk periyotta 5 çıktımükemmel wk
Hadi inşallah2.5 banko o maçta 2.60 dan zorlamak istemedim
benım kuponlar böle kanka ya hemen cort olur yada wonsuudiler atacak, topu oynayan onlar zaten. çok tatlı kupon oldu. bekletmedi bile valla![]()
yalnız hakikaten buz hokeyinde çok iyisin. ben yıllardır bakarım çözemedim. sen iyi seçiyorsun buzu. bravo vallaalmanlar öle kanka tower baska![]()
eyv kankayalnız hakikaten buz hokeyinde çok iyisin. ben yıllardır bakarım çözemedim. sen iyi seçiyorsun buzu. bravo valla
hepsi 10 ddakikanın içinde geldi. o da naz yapmaz sanmam ya. resmen al şu parayı da geceye devam et diyor kuponilk yarı saint lucia golü gelsin erkenden kapatalım burayı![]()
hadi ins kanka rol yapacaktımda sızıde kuru kuru tutmak istemem kazanalım oynayalım hep beraberhepsi 10 ddakikanın içinde geldi. o da naz yapmaz sanmam ya. resmen al şu parayı da geceye devam et diyor kupon
sen dm'ye bak. güzel bi etkinlik var. gerçi 5 dakika kaldı amahadi ins kanka rol yapacaktımda sızıde kuru kuru tutmak istemem kazanalım oynayalım hep beraber