- 8,393
- 8,097
- 113
ulan rubıo 82 de atacak 3 gelecek diye bekleye bekleye yatacaz
suan bakıye yok kanka zaten bı kupon yakalasak ıkı uc kuponda kayısı yakarızBol şansın olsun Naçizane tavsiyem kendi bildiğini oyna kimse kimseden daha fazla bilmiyor maç veren arkadaşlara lafım yok yanlış anlamayın
Bülten zayıf bu bültende senin yerinde olsam oynamam kesinliklesuan bakıye yok kanka zaten bı kupon yakalasak ıkı uc kuponda kayısı yakarız)
Kar veriyorsa bozbeyler rubıo maçında ıkı gelınce bozalımmı bozmayalımmı bı oylayalım o maç 3 zor
eyv kardesım sana ıyı geceler olurda basarılı olursak aklımdasın@Stncl dostum sana bol şanslar umarım kazanırsın. Sabah is var yoksa takiplerdim
sağlık olsun bsver zaten para vermıyodutühbe rıverda lose
2. yarı 3 tane atarlar karaktersizler
boz bence dost baksana kaç dakikadan beri gol yokjbeyler rubıo maçında ıkı gelınce bozalımmı bozmayalımmı bı oylayalım o maç 3 zor
tam benlık kanka ben bu maçların içinden gecerımde kasa sıfırBülten zayıf bu bültende senin yerinde olsam oynamam kesinlikle
Bozz derim krallbeyler rubıo maçında ıkı gelınce bozalımmı bozmayalımmı bı oylayalım o maç 3 zor
ıkıde kalacak bencedeboz bence dost baksana kaç dakikadan beri gol yokj
bro kasa olsa şöyle 10000 bin falan rivera tek atarım.sağlık olsun bsver zaten para vermıyodu)
ıkı dk ıcınde gol gelecek 1:1 derse bozmam belkıde 2:0 derse kaçBozz derim krall
bro kasa olsa şöyle 10000 bin falan rivera tek atarım.
Evet,,,ıkı dk ıcınde gol gelecek 1:1 derse bozmam belkıde 2:0 derse kaç
bro eleme maçı bu her maç bir olmuyor ancak denenirnedense internasıonel maçı aklıma geldı