http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Stncl / Kart

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
3.00

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
4,335
113
Daimonun konusunda eskiye dönmek isterdim vs yazmışsın sanırım dikkatliyim herkesim yazdıklarına bakıyorum sen değil miydin o şuan modunuz nasıl konusundaki
Hiç hatırlamıyorum dostum bakayım ne yazmisim

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,406
8,105
113
beyler benım az işim var gelecem size güvenıyorum su kuponu getırelım yarını dağıtacam

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,649
50,712
113
Aynen aga kraldik ayağa düştük
Belli olmaz ama hayat bu
Öyle oluyor reis bir anda düşünce şok etkisi yaratıyor uzun süre ipim kuşağım skm tşğm rahat rahat takılıp sonra düşünce zoruna gidiyor insanın

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
bu finalmıs kanka bende oynayınca gördüm ilk golü bulan ıkıyıde atarda inş açılırlar gol erken gelir yoksa duman
Valla ikiside baya skorer takım son maçta 5-2 juve yenmiş 60-65 e kadar ilk gol gelir diye düşünüyorum bakalım

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
4,335
113
Ayda 50 bin lira kazaniyorken şimdi 10 bin liraya calisiyorum

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,649
50,712
113
Ayda 50 bin lira kazaniyorken şimdi 10 bin liraya calisiyorum
Zor aga ben daha gencim hiç çalışmadım hayatımda hala çalışmıyorum parayı bazı yollarla çözüyoruz ama dedğin gibi 10 bin lira para değil şu devirde hele birde o zamanlar rahat rahat harcamaya takılmaya alışmışsındır şimdi çok zor gelir allah yardımcın olsun

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
4,335
113
Zor aga ben daha gencim hiç çalışmadım hayatımda hala çalışmıyorum parayı bazı yollarla çözüyoruz ama dedğin gibi 10 bin lira para değil şu devirde hele birde o zamanlar rahat rahat harcamaya takılmaya alışmışsındır şimdi çok zor gelir allah yardımcın olsun
Her gece mekanlarda olurdum sabah gelirdim eve illegaldende çok geliyordu şimdi resmen sistemin bir parçası oldum. Kk kazansaydi tekrar dükkan falan düşünüyordum ama RTE piyasasında bir cacık olmaz mecbur gidecek böyle artık bu zamanda para kazanmak için ya çok paran olacak yada akp de tanıdığın olacak

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,649
50,712
113
Her gece mekanlarda olurdum sabah gelirdim eve illegaldende çok geliyordu şimdi resmen sistemin bir parçası oldum. Kk kazansaydi tekrar dükkan falan düşünüyordum ama RTE piyasasında bir cacık olmaz mecbur gidecek böyle artık bu zamanda para kazanmak için ya çok paran olacak yada akp de tanıdığın olacak
Aynen öyle