- 103,146
- 58,265
- 113
La oncekinde bn hep vardim 4 kisi dedin bana yazmadin bisey anlamadim ama darilma falan olmadi 😉buseferlık takıbı bırakıp gıdenler sonra gerı gelenler oluyo ayıp oluyo![]()
La oncekinde bn hep vardim 4 kisi dedin bana yazmadin bisey anlamadim ama darilma falan olmadi 😉buseferlık takıbı bırakıp gıdenler sonra gerı gelenler oluyo ayıp oluyo![]()
Herkes benim gibi baştan sona takıp ederse ortada bir sorun kalmaz dostumbuseferlık takıbı bırakıp gıdenler sonra gerı gelenler oluyo ayıp oluyo![]()
enısteHerkes benim gibi baştan sona takıp ederse ortada bir sorun kalmaz dostum
Enişte geçen sweet de döktürmüşsünHerkes benim gibi baştan sona takıp ederse ortada bir sorun kalmaz dostum
Etiket öyle atılmıyor dostenıste![]()
Biz dedenin damarlı yrana hastayız şeker meker çoluk çocuk işi dostEnişte geçen sweet de döktürmüşsün
dede nin de eli hep şeyinde enişteBiz dedenin damarlı yrana hastayız şeker meker çoluk çocuk işi dost
Damarlı ve kıllıBiz dedenin damarlı yrana hastayız şeker meker çoluk çocuk işi dost
Hg dostDamarlı ve kıllı
Hb ödülümüzü aldın mı baştan beri burdaydıkHg dost
Var a gitti stncl bakalım var mıyız yok muyuz kontrol ediyorHb ödülümüzü aldın mı baştan beri burdaydık
Zebra dayıdan 200 alcaz adam kespır oldu piyasada yok hayatımızda bi cekilis kazandık onda da adam kayıpVar a gitti stncl bakalım var mıyız yok muyuz kontrol ediyor
Daha demin aktiftiZebra dayıdan 200 alcaz adam kespır oldu piyasada yok hayatımızda bi cekilis kazandık onda da adam kayıp
Allah allah bizim dalgayı niye atmıyoDaha demin aktifti
@zebraAllah allah bizim dalgayı niye atmıyo
Tebrikler dostum@Shellac burası wonn