Ben gol geldi demek istedim bu kupon gelecek kral rahat olkuponda bana gerekli olan gol kaç![]()
Ben gol geldi demek istedim bu kupon gelecek kral rahat olkuponda bana gerekli olan gol kaç![]()
ıns dedığınız gıbı olurda benım ınancım yokKupa maçıymıs sonlara doğru ya herro ya merro olır gibime geliyo
Bol sansbu maç nolur beyler cıdden samımı olarak belirtebilirmısjnız fıkrınızıEkli dosyayı görüntüle 388781
Bol şanslar 🙏bu maç nolur beyler cıdden samımı olarak belirtebilirmısjnız fıkrınızıEkli dosyayı görüntüle 388781
İnanıyoruz biz gelecekıns dedığınız gıbı olurda benım ınancım yok![]()
rahat deılım işte belkıde bu gelmez dedıgım kuponların içinde birinci sırayı alırBen gol geldi demek istedim bu kupon gelecek kral rahat ol
Kupa maçı ya beraberlik yada biri hızlı ataktan atacak böyle bitmesi zor birazbenım hıc güvenım yok bu ligede bakalım
bu maç böle biter gıbıme gelıyoda sandorjkle bı gol atarsa 2:1 olur ama zorKupa maçı ya beraberlik yada biri hızlı ataktan atacak böyle bitmesi zor biraz
Abi sen napcan 2 1 i bitane atsınlar tamam :\bu maç böle biter gıbıme gelıyoda sandorjkle bı gol atarsa 2:1 olur ama zor
eyvBol sans
Bak bu maçta gol gelmesin yarın bana ulaş akşama doğru kupon parasının yarısını aticam sana ama şuan sıfırım maaş yatsın söz ama gelirse de sende çekiliş yaparsın dostrahat deılım işte belkıde bu gelmez dedıgım kuponların içinde birinci sırayı alır
Ms 1-1 bencebu maç nolur beyler cıdden samımı olarak belirtebilirmısjnız fıkrınızıEkli dosyayı görüntüle 388781
11 olursa kasanın yarısını atarım 3 gelır okadar emınım ama ıkı zorAbi sen napcan 2 1 i bitane atsınlar tamam :\