- 8,393
- 8,097
- 113
Kaldı 1Beyler 2.5 üst olurmu sizce bence 1 gol daha gelir kalır gibi sizin maç hakkındakı düşünceleriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 780287
zor dostum gelmez bence bozacam heraldeKaldı 1
Gelir inşallah dostBeyler 2.5 üst olurmu sizce bence 1 gol daha gelir kalır gibi sizin maç hakkındakı düşünceleriniz nedir
2 gol daha çıkarr,,ne 1 gölü,,şuan 1-1Beyler 2.5 üst olurmu sizce bence 1 gol daha gelir kalır gibi sizin maç hakkındakı düşünceleriniz nedir
havadan konusmak mantık işi dostum kupon yatarsa 3.500 den olmakta var2 gol daha çıkarr,,ne 1 gölü,,şuan 1-1
3.5 üste gider,,bolşanss
Bozma le bozmakuponu paylasırken 1:1 olmus daha gol gelmez bence bozmak mantıklı
Kanka her türlü gelir bozma sakınkuponu paylasırken 1:1 olmus daha gol gelmez bence bozmak mantıklı
Ne alaka dost,,arkadaş konuda fikirlerinizi paylaşın demiş paylaştık,,sorun nedir,,benim fikrim bu,,seninkinden saygı duyarım,,senn duyduğun sürece dosthavadan konusmak mantık işi dostum kupon yatarsa 3.500 den olmakta var
Gelir dostum bol şansBeyler 2.5 üst olurmu sizce bence 1 gol daha gelir kalır gibi sizin maç hakkındakı düşünceleriniz nedir
Bol şanslarBeyler 2.5 üst olurmu sizce bence 1 gol daha gelir kalır gibi sizin maç hakkındakı düşünceleriniz nedir
3.5 a gider diyon 5 dk da ıkı gol geldı o goller gelmese yıne dermıydın 4 e gıder dıye yorum yapta mantıklı olsunNe alaka dost,,arkadaş konuda fikirlerinizi paylaşın demiş paylaştık,,sorun nedir,,benim fikrim bu,,seninkinden saygı duyarım,,senn duyduğun sürece dost
eyv dostBol şanslar
Yaa tmmm,,sensiiiinnnnnn,,3.5 a gider diyon 5 dk da ıkı gol geldı o goller gelmese yıne dermıydın 4 e gıder dıye yorum yapta mantıklı olsun
Dost konu acıyon yorum yapana saygı duy içinde sinmiyor sa boz diye soruyon o zaman3.5 a gider diyon 5 dk da ıkı gol geldı o goller gelmese yıne dermıydın 4 e gıder dıye yorum yapta mantıklı olsun