- 34,096
- 19,911
- 113
Hahahahaha Ben 3 saattir gezmedigim site kalmadı .Yarim saat önce falan skoru paylaştılar inşallah sabaha kadar per skoru açıklanırŞuan bunu merak ettim kadar başka bir şeyi merak etmiyorum 😁
Hahahahaha Ben 3 saattir gezmedigim site kalmadı .Yarim saat önce falan skoru paylaştılar inşallah sabaha kadar per skoru açıklanırŞuan bunu merak ettim kadar başka bir şeyi merak etmiyorum 😁
Yok sonuçlandırılmadi dostum sen olayı yanlış anladın.Ben periyot oynadım periyot skorunu bulmaya çalışıyorum . Mac beklemede şu an yarın sonuçlanır veya iade edilirnKupon kaybetti olarak gözüküyorsa eğer işin peşini bırakma Bi ibnelik dönüyor olabilir bende betco sitesinden oynadım bu maçı bende sonuçlanmamış gözüküyor ikisi de betco senin site kafasına göre sonuçlandırmış maçı
Ekli dosyayı görüntüle 93573
Knk ilk mesajlarda yazmışsın ya maç kaybetti olarak gözüküyor diye ondan dedim yoksa periyot oynadığını biliyorum zatenYok sonuçlandırılmadi dostum sen olayı yanlış anladın.Ben periyot oynadım periyot skorunu bulmaya çalışıyorum . Mac beklemede şu an yarın sonuçlanır veya iade edilirn
He takım maçı kaybetmiş inşallah periyodu almıştır anlamında söyledimKnk ilk mesajlarda yazmışsın ya maç kaybetti olarak gözüküyor diye ondan dedim yoksa periyot oynadığını biliyorum zaten
Anladım knk neyse inş ilk peri almıştırHe takım maçı kaybetmiş inşallah periyodu almıştır anlamında söyledim
valla bende kaybetmiş anladım iyi o zaman belli değil dahaHe takım maçı kaybetmiş inşallah periyodu almıştır anlamında söyledim
Hâlâ sonuç yok kardo . Büyük ihtimal iade olur .Kaybetmesin de iadeye bile raziyim artık@Marley15 kanka noldu sonuç neymiş
Knka canlı destek birşey demiyor mu laHâlâ sonuç yok kardo . Büyük ihtimal iade olur .Kaybetmesin de iadeye bile raziyim artık
Maç yarışa kesilmiş oynanMamış diyor 😄😄Knka canlı destek birşey demiyor mu la
Haaaa hayırlısıMaç yarışa kesilmiş oynanMamış diyor 😄😄
Ne maçmış ya .Ne olduğu belli insan ilk periyot nasıl bitti yazmaz mı![]()
Æfingaleikur: Stjarnan vann Tindastól – Bæði lið vantar leikmenn
Tindastóll heimsótti gamla lið nýjasta meðlims þeirra, Nick Tomsick, í Ásgarði í Garðabænum í kvöld. Gestirnir að norðan höfðu ekki erindi sem erfiði, enda spiluðu þeir á fáum leikmönnum í kvöld. Heimamenn unnu að lokum öruggan 89-80 sigur. Bæði lið virðast vera að bwww.karfan.is
Knka noldu la bu maç😁Ne maçmış ya .Ne olduğu belli insan ilk periyot nasıl bitti yazmaz mı
dostum ben de merak ettim yazdık bakalım cevap gelcek mi 😂😂2 ekimde lig başlıyormuş, baş antranör de aha bu arkadaş benden bu kadar
Arnar Guðjónsson
Ekli dosyayı görüntüle 93571