- 34,474
- 20,064
- 113
Kardeşim her yere baktım yokSanırım bulan veya arayan yok
Aynen öyle maçı kaybetmiş gözüküyor ama periyotta iyiydi 17 11 ken oynadım 22 22 oldu 2 atış kullanıyorduk orada gitti .Dostum adamların twetr face adreslerinde bile maç yok,dediğin gibi 22-22 kalmış bikaç sitede
Kardeşim renktasim emeğine sağlık ben de 2 saattir bakınıyorumKardeşim her yere baktım yok
izlanda taıkımı birde dostluk maçı kar zarara göre oynamışlardır geçmiş olsun.Aynen öyle maçı kaybetmiş gözüküyor ama periyotta iyiydi 17 11 ken oynadım 22 22 oldu 2 atış kullanıyorduk orada gitti .
17 11 geriden geldi bizim takım geçmiş olsun deme benim.umudum çokizlanda taıkımı birde dostluk maçı kar zarara göre oynamışlardır geçmiş olsun.
Bulursan helal olsun dostum çekim yaparsak bu ekibi görmesini de bilirizŞimdi bulacağım sana
Yok kardo bayan değil diye biliyorum . Bayanların maçında fark olmu s twitterdaKanka bunlar bayanmi la
Oynadığın siteden net sonucu istedin mi kardeşim çeyrek içinYok kardo bayan değil diye biliyorum . Bayanların maçında fark olmu s twitterda
Cevabınıbildiğim için sormadım. Sen dedin diye sordum şimdi . Altyapıya iletiyormus😄Oynadığın siteden net sonucu istedin mi kardeşim çeyrek için
Hahahhahahahha bu maç cidden oynanmış mı ya 😄😄Senin için tiwitirdan İzlandalı arkadaşım la konuşuyorum 😁 bende bilmiyorum diyor
Yok olamazbu maç cyberg olabilir mi ?