- 7,172
- 2,889
- 113
La ben ortaya dedim seni etiket etmedim kiBenim etiket attığım yok şahsen atana etiket yap de yavrum
La ben ortaya dedim seni etiket etmedim kiBenim etiket attığım yok şahsen atana etiket yap de yavrum
Dost orda 3 kişi vardı ben hakan ve diğer arkadaş rahat bırakın deyince 3 kişiyi kapsıyor neyse bakalım sıkıntı yok boş verLa ben ortaya dedim seni etiket etmedim ki![]()
yaw alındıysan kusura bakma ciddi anlamda demedim yanlış anlaşıldık neyse kolay gelsin.Dost orda 3 kişi vardı ben hakan ve diğer arkadaş rahat bırakın deyince 3 kişiyi kapsıyor neyse bakalım sıkıntı yok boş ver
Kim o 3. KişiDost orda 3 kişi vardı ben hakan ve diğer arkadaş rahat bırakın deyince 3 kişiyi kapsıyor neyse bakalım sıkıntı yok boş ver
Belli değil 🙃😄Kim o 3. Kişi![]()
Kullanıcı adı aklıma gelmedi o an öyle yazdımKim o 3. Kişi![]()
Sarı çizmeli mehmet ağaKim o 3. Kişi![]()
aha bu etiket atmış suçlu bu.Serpme kahvaltıya gitmistir şimdi @DoktorX![]()
Barış Manço severiz🤗Sarı çizmeli mehmet ağa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBarış Manço severiz🤗
Amin inşallah 🙏🥺Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Acil servis,acil herşey olabilir dostum kahvaltı vs değildir o,saglikcilarin işi zor ya benim kız kardeşim de ameliyathane teknikleri öğle yemeği çoğu zaman yemiyor bile,acil vaka ameliyat zor işleri valla,her gün dalak, böbrek çıkarıp çıkarıp geri koyuyorlar,Allah yardımcıları olsun asla yapamam benDoktor herhalde akşam yemeğine gitti bu kadar uzun kahvaltı mi olur 😄😄
Cezamiz nedir hakim beyaha bu etiket atmış suçlu bu.
Öyle vallaAcil servis,acil herşey olabilir dostum kahvaltı vs değildir o,saglikcilarin işi zor ya benim kız kardeşim de ameliyathane teknikleri öğle yemeği çoğu zaman yemiyor bile,acil vaka ameliyat zor işleri valla,her gün dalak, böbrek çıkarıp çıkarıp geri koyuyorlar,Allah yardımcıları olsun asla yapamam ben
Çaylar senden bugün şakire yok amaCezamiz nedir hakim bey
Tamamdır hocam 🙏Geldim dostlar
2 kişi seçiyorum