- 2,322
- 1,183
- 113
Sao Paulo korner dedik adamlar gol atıyor :/
Bu korner pes pese gelir o lig de umut kesilmez kornerdenBahtsız bedevi modumuzu açtık yine kurudu maçlar 🤔
Aklıma geldi yine real madrid m city maçında real 68 dk dan 90 artı 3 e kadar 1 korner atamamıştı yemişti binlerimiBu korner pes pese gelir o lig de umut kesilmez kornerden
Vallahi 6 korner lazım çok zor bu saatten sonra arka arkaya 3 4 korner lazımBu korner pes pese gelir o lig de umut kesilmez kornerden
Korner bahsi bazı ligler için süper dostum oranlarda Iyi vari marida yokAklıma geldi yine real madrid m city maçında real 68 dk dan 90 artı 3 e kadar 1 korner atamamıştı yemişti binlerimi
Dk kacVallahi 6 korner lazım çok zor bu saatten sonra arka arkaya 3 4 korner lazım
68Dk kac
75 tl ile canlı oynadaydin 1 2 maça sallayipBen bu Amerikalıların varya, 9 maç yapmışlar hiçbiri alt bitmemiş oynadık ya kurudu maç
Belli olmaz
Canlı oynadım zaten 2 maç75 tl ile canlı oynadaydin 1 2 maça sallayip
Canlida olan dostum mac öncesi oynamadinmiCanlı oynadım zaten 2 maç![]()
Hayır kardeşim canlıdan girdim bu maçlara devre arasıCanlida olan dostum mac öncesi oynamadinmi
4 çıkar korner 6 çıkarsa daha iyi olur tabiSao Paulo maçını izliyorum 2 1 den sonra resmen atak yok bir o yana bir bu yana yuvarlanıyor top
Tm maç öncesi sandım kurudular o zamanHayır kardeşim canlıdan girdim bu maçlara devre arası
İlk yarı 6 çıktı Sao Paulo basar dedim 4 korner onlar atar 2yarı depte 2 atsa gelir dedim de yattık gbi :/Tm maç öncesi sandım kurudular o zaman