Onu bari cevirme kral ya. Entegre siteler var item alip satiyorsun ama para hic olur yaniArkadaşlar Almanya'dan kardeşim bana 2 tane 20 Euro'luk Steam attı. Bunları nasıl paraya cevirebiliriz. Satabileceğimiz bir site var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 806606
Alışveriş yaparsın sadeceArkadaşlar Almanya'dan kardeşim bana 2 tane 20 Euro'luk Steam attı. Bunları nasıl paraya cevirebiliriz. Satabileceğimiz bir site var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 806606
Kanka ben oyun oynamıyorum kiOnu bari cevirme kral ya. Entegre siteler var item alip satiyorsun ama para hic olur yani
Bu kartlarla tek oyun mu alabiliyoruz yaniAlışveriş yaparsın sadece
Kanka oğlum telefondan brawl stars oynuyor ona iten alabilmiyim premiumluk falan bisilerYok krdsm oyun alsana yadaoyun oynayan arkadaşın varsa o oyun alcagina sen al sana atsain
Steam cüzdanınızdaki parayı kullanarak dijital kodlar satın alabilirsiniz. Bu kodlar, genellikle oyunlar, yazılımlar veya abonelikler için geçerlidir. Bu kodları daha sonra başka platformlarda veya online mağazalarda satarak nakde çevirebilirsinizBu kartlarla tek oyun mu alabiliyoruz yani
Teşekkürlerhttps://www.bynogame.com/ e satabilirsin
Seninde anlamadigin konu yok la broOnu bari cevirme kral ya. Entegre siteler var item alip satiyorsun ama para hic olur yani
Bosa gecmis bi hayat abi isteSeninde anlamadigin konu yok la bro