http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Starora 1000 TL Deneme Bonusu

Akkus326

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
2
3
Para yatırdım o bile hesaba geçmedi,dekont ilettim hala dönüş yok asla para yatırmayın

Hsyn2147

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
8
8
E posta onaylaması yapamıyorum bu sorunu yaşayan ve çozen bı arkadaş yardımcı olabilir mi?

mustafa02219

Çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
826
113
Dün yazdığım crazy coin flip taktiğini tekrar para yatirip denemiştim devam ediyordu şu an güzel bir miktar çekim bekliyorum sayesinde 11 saat oldu canlıya bağlandım iptal etti tekrar çekim verin dedi gelecek galiba

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
521
143
43
Dün yazdığım crazy coin flip taktiğini tekrar para yatirip denemiştim devam ediyordu şu an güzel bir miktar çekim bekliyorum sayesinde 11 saat oldu canlıya bağlandım iptal etti tekrar çekim verin dedi gelecek galiba
Crazy coin flip taktigi ne hocam baska sitelerde ise yarar mi

demir384

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
8
8
Bende cekim verdim gece bakiye silmişler iptal de etmişler 3 5 kisiye ödeme yapti sonra bakiye siliyorlar

klnc21

Coutinho
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
72
28
Bende yatırdım hesaba çok geç geçti para kaçırdım o oyunda ki açığı dün anaparayla o oyunda vuranlar sağlam vurdu