- 5,707
- 954
- 113
2fa acip Hotmail de yaptım gene de gelmyor kod
Sen adamsın yaptım oldu çekim verdim sağol kralÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
Kardeş kodu nasıl aldın maile gelmiyor nezaman cektinEyvallah 15 dk da geldi
adamsin 3 hesaptanda cekim verdimÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
yatırım yapsak ödeme yapar mı bu site
isin gücün rast gelsin baskanÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
dostum sayende kod sorununu çözdüm. Emeğin için teşekkürlerÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
Bilgilerini profilden doğrula kardeşim sonra banka ekle diyor oraya ismini ve ibani yazıyorsunÇekim yaparken hangi bankada çekeceğimi çıkmıyor arkadaşlar yardımcı olur musunuz