http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Starora 1000 TL Deneme Bonusu

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,740
2,558
113
beyler kod olayi duzelince bilgi verelim birbirimize

fatihdelta60

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
14
8
tofasbet403.com deneme bonusu veriyor yatırım şartsız konu açmayı bilmiyorum siz bi bakın dostlar işe yararmı

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
914
113
cekim icin mail kodu istemek ne ya dogruladık işte maili telefonu daha ne istiyorsn

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
954
113
Tel ve e-posta doğruları eksik bilgileri yazdim banka hesabı ekle dedim ve ekledik ama çekim basinca cüzdan sec diyor seçiyorum kullanilabilor çekim hesabı yok diyo

Aykut0892

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16
3
3
ÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,037
2,273
113
ÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
2Fa nie

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,707
954
113
Tel ve e-posta doğruları eksik bilgileri yazdim banka hesabı ekle dedim ve ekledik ama çekim basinca cüzdan sec diyor seçiyorum kullanilabilor çekim hesabı yok diyo
Hesabı eklemek icin maile doğrulama kodu gelmiyor yani

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,721
2,023
113
Link soruyor acmıyor paylaşılan herkes cekım gelfı dıo neyle gırcez

hllrkn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
106
43
28
O sekilde denedim yine olmadi

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
312
71
28
Kod gelmiyor maile canlı destek cok sıra var bağlanmıyor patladimi ne site