- 1,786
- 543
- 113
KurumŞahıs hesabından göndermiyorlar di mi ?
KurumŞahıs hesabından göndermiyorlar di mi ?
mail geldi mi iban doğrularken
Hiç yorulmatofasbet403.com deneme bonusu veriyor yatırım şartsız konu açmayı bilmiyorum siz bi bakın dostlar işe yararmı
2 milyon nasıl yaptinçekim geldi benim bakiye de silinmedi ama oynanmıyorda Ekli dosyayı görüntüle 883139
2Fa nieÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
Hesabı eklemek icin maile doğrulama kodu gelmiyor yaniTel ve e-posta doğruları eksik bilgileri yazdim banka hesabı ekle dedim ve ekledik ama çekim basinca cüzdan sec diyor seçiyorum kullanilabilor çekim hesabı yok diyo
Geldi ama ben 19.00da almistimmail geldi mi iban doğrularken
O sekilde denedim yine olmadiÇEKİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR MAİL KODU ALAMAYANLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU ÇÖZÜMÜ KENDİM BULDUM VE ANLATIYORUM 2FA AKTİF EDİP SONRA SİTEYE KAYITLI OLAN MAİL ADRESİNİZİ HOTMAİL ADRESİNİZ İLE DEĞİŞTİRİN KOD ANINDA HOTMAİL HESABINIZDA HERKESE BOL ŞANS
Eyvallah 15 dk da geldiStarora
starora.com
1 k deneme bonusu
Bakiyenizi 4.000TL’ye ulaştırarak 500₺ çekim yapabilirsiniz her alanda geçerlidir