- 17,455
- 14,970
- 113
Yine baska bahara kaldikEkli dosyayı görüntüle 806100Buffalo King Megaways ödemesi budur.
Yine baska bahara kaldikEkli dosyayı görüntüle 806100Buffalo King Megaways ödemesi budur.
Hep beraber kazanalım herkese bol şans 😂Gelsin dost sana gelen bizede gelir
Sıradaki Oyunumuz 36 Coins36 coins pişman olmazsın
Şu 2 farka kupon sonuçlandırma işini kim akıl ettiyse harbiden muazzam iş, sonrasında nolursa olsun ilgilendirmiyor. Hele bir de erken ilk gol gelince heyecan doruklara çıkıyor 😅İlk yarı o iş tamam 😂
Kazaniriz dost dm acik parali dostlara , takim 1.5 mu genel miHep beraber kazanalım herkese bol şans 😂
Ne oynadım bu coin serilerini be 20 coin 16 coin mega jacpot indirmisligimiz var 😂Sıradaki Oyunumuz 36 Coins
Adamlar biliyorlar işi abi hemen kupon sonuclansin ki basıp oynayalım cukkalari geri verelim 😂😂Şu 2 farka kupon sonuçlandırma işini kim akıl ettiyse harbiden muazzam iş, sonrasında nolursa olsun ilgilendirmiyor. Hele bir de erken ilk gol gelince heyecan doruklara çıkıyor 😅
Satın alımı varmı bunun36 coins pişman olmazsın
Doğru valla bak hiç bu mantıkla düşünmemiştim ben de saf köylü bizi düşündüler sandım 😂😂Adamlar biliyorlar işi abi hemen kupon sonuclansin ki basıp oynayalım cukkalari geri verelim 😂😂
Aga vardı da neyse trafiği bozmayalımSatın alımı varmı bunun
Aga sakin o kahpelerde vicdan merhamet olduğunu düşünme 😂Doğru valla bak hiç bu mantıkla düşünmemiştim ben de saf köylü bizi düşündüler sandım 😂😂
Haklısın kardo aldıkları her kararda bi ibnelik olduğunu düşünmek lazım kendi zararlarına bişey yapmaz onlar 😂Aga sakin o kahpelerde vicdan merhamet olduğunu düşünme 😂
Öyle Vala ben bu holide maçı göremiyorum ben mi yanlış bakıyorum acabaHaklısın kardo aldıkları her kararda bi ibnelik olduğunu düşünmek lazım kendi zararlarına bişey yapmaz onlar 😂
Mike ne durumdayız bizmi attik onlarmi kim yeniyor 😂Satın alımı varmı bunun
Dümen jacpotu sirada ne var agamEkli dosyayı görüntüle 80610136 Coins Ödemesi budur. Jackpot verdi mini acti
Kardo maç aşağıda kalmış daha fazla seçeneği var ona tıkla diğer devam eden maçların içinde göreceksinÖyle Vala ben bu holide maçı göremiyorum ben mi yanlış bakıyorum acaba
Eyvallah canKardo maç aşağıda kalmış daha fazla seçeneği var ona tıkla diğer devam eden maçların içinde göreceksin
Sıradaki oyun Wild West Gold 2 Arkadaşın TercihleriWild West gold
@stalleno
Unutma sobra wild west gold al
Hadi bakalım bol parıltılı ekranlar diliyorumSıradaki oyun Wild West Gold 2 Arkadaşın Tercihleri