- 1,020
- 213
- 63
Bol şanslar
2 Numara kafayi alan at biliyorum ama ilkkez cime çıkacak bide İstanbul'a gelmiş 3 Numara koştuğu yarışa bak daha ağır bastı anca böyle ocluk yaparak verirler işte . Kendini deliliğe vuruyorlar atı getirmemek için at sahibi onun orda ağzını yuzunu kirmiyor işte devam ediyorlar böyle .birader mehmet kaya bu parayı başka koşudn çıkarır ama ferit doğuda bu parayı bu atla bulamaz onda salıyorlar direk
Son ayakta bedava altılıyi cope artık 1 numara rakibi siliyorum 6 yı ekliyorum bı altılı bulsak sasardim
apaçilerde işler zordur bol şans
Sağol bu apaciler digerlerinden iyidir çıkan geliyor :;;(())))apaçilerde işler zordur bol şans
klasiği zaten atın kafayı almazsa at çöpeSağol bu apaciler digerlerinden iyidir çıkan geliyor :;;(())))
Aynen çok güzel tekti bu at sağlam kuponlarda bunun üstüne kuracaktin oyunu iştetek oturdu hadi bakalım
bol şans
Yalandan yikalim dedik ama biz yıkmaya çalışınca rahat geliyor, yikmayincada yüzde 90 agf gelmiyor4 çok rahat geldi
Dıgıdık dıgıdık dıgıdık 😂Yalandan yikalim dedik ama biz yıkmaya çalışınca rahat geliyor, yikmayincada yüzde 90 agf gelmiyor