Sağol arkadaş ilk ayağı tek aticaktim atmadık bakalım devamı nasıl olucakbol şans
Bol şans diliyorum dostum
Hiç belli olmuyor ama görünen öyle tekler geldimi arkası daha rahatöbür tekide geçersek rahatız gibi
Aynen olabilir 2-6 orası ya sen atlarsın ya benBol şanslar burayıda geçersin 4.ayakta
Kızıl doru tek 2) bende gerisi kapalı gibi
Bu 1 numarayı doğudan alsınlar boşuna yazık bu ata piste ve üstündeki hıyar rağmen uzak çekiyor atBol şanslar burayıda geçersin 4.ayakta
Kızıl doru tek 2) bende gerisi kapalı gibi
Favoriler geldi zaten hiç patlamadik, bu devirli programlarda hep favori geliyor ama devam etseydik yine iyi olurdu 5-10 alak yeterdi6;çıkamadı düzgünce çok geri kaldı. ama iyi çıksaydıda 1 numra bugün geçilmezmiş çok diri geldi bitirdi
Bol sans aga 😁Favoriler geldi zaten hiç patlamadik, bu devirli programlarda hep favori geliyor ama devam etseydik yine iyi olurdu 5-10 alak yeterdi
Yattık ağam devir varmış altılı yapalım dedik yine her zamanki gibi formdayiz 😁Bol sans aga 😁
Ben anlamiyom vala dayi sen iyi sardın ganyana😁Yattık ağam devir varmış altılı yapalım dedik yine her zamanki gibi formdayiz 😁
Yazın çok oynuyorduk sonra bunuda saldıkBen anlamiyom vala dayi sen iyi sardın ganyana😁