- 11,609
- 9,724
- 113
Bu ne la playstation miadım 2
Bu ne la playstation miadım 2
herhalde bro e basketi nerden oynuyolar bilmiyomBu ne la playstation mi
Ne olması lazım şimdi handikaplar beni benden alıyorherhalde bro e basketi nerden oynuyolar bilmiyom
biz fakiriz nerden bilelim ps falan lüx yaşamayı secersem alcam amaherhalde bro e basketi nerden oynuyolar bilmiyom
phoenix suns 10 sayı fark yemezse tutuyo broNe olması lazım şimdi handikaplar beni benden alıyor
dost zaten takip edilmez bu valla izlemesi sıkıcıBulamadım yav
57 53
59 56
sagol dost dusunmen yeter kolay gelsinDost isteydim bakamadım umarım hedefe ulaşırsın bence zorlama kalsın gece illa ki maç olacaktır ilerleyen saatlere bakmadım ama
Bı adım daha mi atacaksın yoksa gittiği yere kadar devam mı?sagol dost dusunmen yeter kolay gelsin
dost bonusun cevrimi falan var zaten 2700 cıvarı bişey yapayım kasayı 2 arkadaşa ulaşayım şans parası cıksınBı adım daha mi atacaksın yoksa gittiği yere kadar devam mı?
Şimdi baktım Arjantin de falan güzel maçlar var dediğin gibi acele etme dostsuan mac yok geceye dogru devam ederim
2 adım daha mı gitcez dostsuan mac yok geceye dogru devam ederim
bro tek adım 3 oran yapabilirim cevrimide hallederim bir şekilde2 adım daha mı gitcez dost
Tamam dost buralardayımbro tek adım 3 oran yapabilirim cevrimide hallederim bir şekilde