Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı stalinque | Antalya At Yarışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Hepsinin kaynağı o sakatlıklar işte. Davinson niye o kadar zorlanıyor ortasahayı sağ beki toplayan oyuncular yok çünkü her yere koşuyor yoruluyor. İcardi sakatlıktan sonra bitti zaten. Sarada ilk 11 oyuncusu değil
Saraya 20milyon verip aldılar valla o parayi zerrece hak etmiyor ben gsye baktığım zaman bi 10 numarası yok misal oyunu açabilecek oyun sıkıştığı zaman bizdeki rafa gs de olsaydi cuk otururdu valla gsinin rafa tarzi bir oyuncuya ihtiyacı var

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113
Kanka gram hevesim yok öyle biri cikacakki karsima zamaninda olduğu gibi evlenicem bununla dicem ki hayatım düzene girsin yemin ederim instagram dan falan 3 senedir hiç bi kıza merhaba dahi yazmadım gönül eğlendirme insanı değilim ben hep uzun süreli ilişkilerim oldu bu acısı da tatlısı da çok uzun sürdü:)
Ben sosyal medya bıraktım zaten. Kız konusunda koşturmazsan çok beklersin kanka kaderim gelecek beni bulacak diye

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Aga Allah kuluna kaldiramicagi yükü vermez de hayat hikayem gerçekten çok yıpratıcı okul ev evlilik bağımlılık ayrılık depresyon hani yeni birini daha tanıyacak düğün yapacak mecalim kalmadı Allah bilir tabi en iyisini yapmam dediğim bi çok şeyi yaptım bunu da zaman gösterecek
Biliyorum anlatmistin bana zamanında hayat hikayeni belki eski yengemizi tekrar ayarlar evlenirsin puaha

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113
Saraya 20milyon verip aldılar valla o parayi zerrece hak etmiyor ben gsye baktığım zaman bi 10 numarası yok misal oyunu açabilecek oyun sıkıştığı zaman bizdeki rafa gs de olsaydi cuk otururdu valla gsinin rafa tarzi bir oyuncuya ihtiyacı var
Yunus iyide işte yok sakat. Rafa çok iyi oyuncu da sorunlu çıktı o da saha dışında. Sara ilk geldiği zaman hakediyordu zaten sara 10 numara değil 6-8 oyuncusu ama havalandı herhalde. Garanti görürse kendin tekmeyi yer bi anda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Yunus iyide işte yok sakat. Rafa çok iyi oyuncu da sorunlu çıktı o da saha dışında. Sara ilk geldiği zaman hakediyordu zaten sara 10 numara değil 6-8 oyuncusu ama havalandı herhalde. Garanti görürse kendin tekmeyi yer bi anda
Rafayi almasınlar zaten rafa tarzı dikine hızlı giden ortasahada 10 numaraya ihtiyaç var dost yunus felan hepsi kanat misal bizim cop dedigimiz muci bile son haftalarda 10 numara pozisyonun da neler yapıyor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113
Rafayi almasınlar zaten rafa tarzı dikine hızlı giden ortasahada 10 numaraya ihtiyaç var dost yunus felan hepsi kanat misal bizim cop dedigimiz muci bile son haftalarda 10 numara pozisyonun da neler yapıyor
Yunus 10 numarada oynuyor ya sadece kanat oynamıyor. Ama çok üst kalite değil boyu kısa hızlı avantajı var ama çok zorluyor bazen. Bakalım salahı alıcaz ortasahaya messi sol açığada ronaldo

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Yunus 10 numarada oynuyor ya sadece kanat oynamıyor. Ama çok üst kalite değil boyu kısa hızlı avantajı var ama çok zorluyor bazen. Bakalım salahı alıcaz ortasahaya messi sol açığada ronaldo
Gsyi çok zor günler bekliyor şl de gruptan çıkmama olasılığı yüksek suan üstüne ligte de ts ve fener tam tepesinde hem ligi kaybedip üstüne şl de gruplardan çıkamazsa büyük sıkıntı olur cok maliyetli oyuncuları var osimhen sane gibi dibi görür gs 1 sene bile başarısızlığa tahmulu yok maalsef

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113
Gsyi çok zor günler bekliyor şl de gruptan çıkmama olasılığı yüksek suan üstüne ligte de ts ve fener tam tepesinde hem ligi kaybedip üstüne şl de gruplardan çıkamazsa büyük sıkıntı olur cok maliyetli oyuncuları var osimhen sane gibi dibi görür gs 1 sene bile başarısızlığa tahmulu yok maalsef
Yok la para olarak diyorsan sponsorluk Store stad gelirlerine baktın mı. Osimhenin parası çıkmış üstüne 100m+ya satacak diyorlar mesela. Şl grubuna da 9 puanda kalsa bile çıkma ihtimali varmış gsnin. Alt sıralara bakmak lazım

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,056
9,574
113
3 senedir tek bir mesaj dahi atmadım ki kanka gururumuz varya sozde
La Atacan işte. Ama mesajdan konuşmıcan konular buluşup yüzyüze konuşcan samimi olcan. Ben benimkine imkansız diyorum bak benimki evlendi bu sene. Seninki niye imkansız oluyormuş. En azından sorarsın cevabı olumsuz olursa bile içinde şüphe kalmaz acaba yazsam kabul edermiydi gibi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,395
8,010
113
La Atacan işte. Ama mesajdan konuşmıcan konular buluşup yüzyüze konuşcan samimi olcan. Ben benimkine imkansız diyorum bak benimki evlendi bu sene. Seninki niye imkansız oluyormuş. En azından sorarsın cevabı olumsuz olursa bile içinde şüphe kalmaz acaba yazsam kabul edermiydi gibi
Kanka olaylar sıradan olaylar değil bir sürü detaylar var nasip olurda vurgun yüz yüze gelirsek anlatırım basit değil yani burda ajitasyon yapmiyim:)

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,930
12,102
113
Eskileri eskide birakin önünüze bakin dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...