Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı stalinque | Antalya At Yarışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1.00
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Aynen okc yaptı. Benim anlamadığım o kadar rezil giden maç var ortada. İzlediysen görmüşsündür ilk yarı en az 15 boş üçlük kaçtı. Nasıl 1:30 dkda 20 sayı atabiliyor bi anda. Şike işte
Bunlarin keyfine kalmis olay isteseler 300 sayida cikar bir mactan savunma.felan yapmıyorlar ki kaçan attıslar bile hep boş atislar bende o yüzden nba e ust aliyorum play off başlarsa savunma yapıyorlar adamlar hemen hemen her gün basket oynuyorlar ve savunma yaparlarsa ölürler valla puaha

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,395
8,010
113
Bizim için çok para da tahir için çerez parası herhalde o yuzden basıyor dost
Yok be aga günü atıyorum 20k ile bitirdiysem ertesi gün 15k ya düşersem kayıp ettiğim 5k yi çıkarmak için 15k yi feda ediyorum yakındır 0 lanirim ama 1 haftadır aşağı yukarı idare ediyom

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,683
32,087
113
Yok be aga günü atıyorum 20k ile bitirdiysem ertesi gün 15k ya düşersem kayıp ettiğim 5k yi çıkarmak için 15k yi feda ediyorum yakındır 0 lanirim ama 1 haftadır aşağı yukarı idare ediyom
Telefon al diyorum kac gündür snaa ins tel almadan batirmazsin kendini bence de sen çok yakında batacan da hayırlısı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...