- 1,933
- 834
- 113
ödülüm geldi eyvallah aga kesene bereketSağlam bi kupon yapabiliriz isterseniz sen ben @stalinque kuponu siz çıkarırsınız sorun değil
ödülüm geldi eyvallah aga kesene bereketSağlam bi kupon yapabiliriz isterseniz sen ben @stalinque kuponu siz çıkarırsınız sorun değil
sen 500 koy500 erden 1500 yapalım İzmir'e
Çok yüksek yapmaya gerek yok durum malumsen 500 koy
Uygundur @stalinque miktar fazla olursa 1 hisse fazla alabilirim ben yap bi kupon500 erden 1500 yapalım İzmir'e
Ben hipodromdan oynuyorum kral direkt hesaba atsamatyarısı.comdan yaparız ayarlarız bütceyi pay alırsın ordan kanka
olur kankaBen hipodromdan oynuyorum kral direkt hesaba atsam
Atyarisi.com hesabına at kanka uygunsa link atıyor ortak oluyorsun ordan kazançta otomatik hesabına dusuyor benim para orda çünküBen hipodromdan oynuyorum kral direkt hesaba atsam
Tebrikler dostum şans yok bizde at startı geç aldiYolla iban aga
Ben sana atayım sen al benim payı gelirse hesaplasirizAtyarisi.com hesabına at kanka uygunsa link atıyor ortak oluyorsun ordan kazançta otomatik hesabına dusuyor benim para orda çünkü
Seninşansın değilmiş o zaman dostTebrikler dostum şans yok bizde at startı geç aldi
Hiç gerek yok aga hersey resmi olsun ben falan filan sevmem atyarisi.com a üye değilsen üye olup 500tl yatırır misin orayaBiriniz atın kral bana IBAN 500 geçeyim hemen
@tahir1603 iban at abi senBiriniz atın kral bana IBAN 500 geçeyim hemen
Peki nasil istersen aga çok zorladım böyle dedinBen sana atayım sen al benim payı gelirse hesaplasiriz
bol şansgelirse 1 kişi 250
Bol şanslar takipteyim dostumgelirse 1 kişi 250
Yaw arkadas baska adam mi yok gidip bu sahsi etiket ediyorsunBaşka anlayan varsa kupon yapacaksa ortak girebilirim @Kurtaran