- 1,360
- 350
- 83
200 bin tl olarak öderdi keşke verseydin djdndndUlan bu adam kolpacı inanmayın 1 saat önce borç istedi benden 200 tl sallıyor burda
200 bin tl olarak öderdi keşke verseydin djdndndUlan bu adam kolpacı inanmayın 1 saat önce borç istedi benden 200 tl sallıyor burda
O 200u verseydin simdi 200k olarak donerdi sana 😄Ulan bu adam kolpacı inanmayın 1 saat önce borç istedi benden 200 tl sallıyor burda
Bro ben kazancın fotosunu istemiyorumHastamısınız lan siz ruh hastası psikopat şerefsiz dolu forum benim hesabımda o bakiye var babama bile fotoğraf atmam bişey görür hesaba erişir diye ne anlatıyon sen bilader daha sevgilime haber vermemişim
sadece bakiye görseli atmak çok da zor değil millet ne bilsin senin bilgileirniHastamısınız lan siz ruh hastası psikopat şerefsiz dolu forum benim hesabımda o bakiye var babama bile fotoğraf atmam bişey görür hesaba erişir diye ne anlatıyon sen bilader daha sevgilime haber vermemişim
yalan olduğunu anladık konu kilit 😂😂😙😙
Puhhhhaaa harbi kolpaci çıktı valla
Yahu zaten oynadığının videosunu yayınlamak kumara teşviğe giriyor ama sen evinde oynadın 1 milyon çektin diye gel buraya sen kumar oynadın hemen seni hapse atacağız diye birşey yok onu söylüyorum.batuhanı görüp oynayan yokmudur ? oda bir çeşit oynatmaktır. zaten yasada ne diyor, kumar oynamaya ve oynatmaya teşvik diyor. sana biraz basit geliyorda adam kilodundan asarlar çamaşırlığa.
15 dakka önce eli ayağı titriyodu şimdi bunu diyor güzel kolpa baktı millet sorguluyor hemen topuk
mert 1 hafta sonra gelir burda spin kovalarsan seni o attığın dil emojileri gibi dillerler burda.
Tasakmı geciyon sen insanlarla
Puahha soyuldukKandırıldık 😁