2 daire 1 araba 1.5 milyonda faize at işlem tamam7 milyonum olsa bro hayatın kurtulur
Tebrikler kardeşim turk borsasina cekip basini yakma soguk cuzdana cek gule gule harcaDostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
Bencede yok eğlence yapıyor kendine millette hemen ağam paşam poh pohluyor klasik%99 o bakiye yok ağa ben bu işleri yemem 😂 7 m bakiyem olacak resimle birlikte kanıtlar paylaşırım 😂
işi sessizce bitir, bir anda parlarsan kulağına üflerlerDostlar cüzdanı ayarlayıp stakeden parayı çekelim , hatrı sayılır bir komisyonla önden parayı nakit dolar şeklinde alacağız sonra kriptoyu transfer edeceğiz parayı verene herhangi bir sıkıntı yok yani bütün günüm bu işle geçecek kalbim yerinden çıkacak gibiü
Sadece oynamaktan bak oynatmaktan değil.sayayım mı ben ?
Bu zamanda shop resmi ayırt edemeyecek varsa gitsin paintte çöp adam çizsinresim dediginiz sopla 1 dk yapılıyo![]()
Hayirlisi dost bizide gorursun dimeDostlar cüzdanı ayarlayıp stakeden parayı çekelim , hatrı sayılır bir komisyonla önden parayı nakit dolar şeklinde alacağız sonra kriptoyu transfer edeceğiz parayı verene herhangi bir sıkıntı yok yani bütün günüm bu işle geçecek kalbim yerinden çıkacak gibiü
adam 2 saat önce 500 bonus kovaladim dedi şimdi 7 milyon vurdum dedi. La siz inandinizmi buna biri sizi sağlam yiyor su an delimisiniz 😂😂😂😂😂Bencede yok eğlence yapıyor kendine millette hemen ağam paşam poh pohluyor klasik
Binance global dışında hiç bir yere çekme benceDostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
Bende bundan sonra inanmamaya başladın 😄 resim isteyenleri görmüyor bile cevap vermiyor adamadam 2 saat önce 500 bonus kovaladim dedi şimdi 7 milyon vurdum dedi. La siz inandinizmi buna biri sizi sağlam yiyor su an delimisiniz 😂😂😂😂😂
en basit örnek, batuhan karadeniz, götü yiyorsa gelsin ülkeyeSadece oynamaktan bak oynatmaktan değil.
Sadece illegal kumar oynadığı için hapis yatan adam Türk Ceza İnfaz tarihine geçmiştir.
Bilader sana smdi elli bin kisinyazar az uyanık olDostlar cüzdanı ayarlayıp stakeden parayı çekelim , hatrı sayılır bir komisyonla önden parayı nakit dolar şeklinde alacağız sonra kriptoyu transfer edeceğiz parayı verene herhangi bir sıkıntı yok yani bütün günüm bu işle geçecek kalbim yerinden çıkacak gibiü
Hastamısınız lan siz ruh hastası psikopat şerefsiz dolu forum benim hesabımda o bakiye var babama bile fotoğraf atmam bişey görür hesaba erişir diye ne anlatıyon sen bilader daha sevgilime haber vermemişim%99 o bakiye yok ağa ben bu işleri yemem 😂 7 m bakiyem olacak resimle birlikte kanıtlar paylaşırım 😂
Benimde senin bana vereceğin güzel hediye karşısında kalbim yerinden çıkacak gibi olacak dostDostlar cüzdanı ayarlayıp stakeden parayı çekelim , hatrı sayılır bir komisyonla önden parayı nakit dolar şeklinde alacağız sonra kriptoyu transfer edeceğiz parayı verene herhangi bir sıkıntı yok yani bütün günüm bu işle geçecek kalbim yerinden çıkacak gibiü
Puahhaha neden olmasın kanka benimde hesapta 1k varken jackpot düşmüştü olurmu olur yaniadam 2 saat önce 500 bonus kovaladim dedi şimdi 7 milyon vurdum dedi. La siz inandinizmi buna biri sizi sağlam yiyor su an delimisiniz 😂😂😂😂😂
Parça parça çekerse daha iyi tek sefer sıkıntıBinance global dışında hiç bir yere çekme bence
Kanka bende 3 4 tane var borsa uygulaması hepsi emrinde 😂7.111.000 TL cik 😄