Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Stake’den Yüklü Para Kazandım Nasıl Çekeceğim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
Bankaya kesinlkle cekme şafak operasyonuyla evinden alırlar bi borsa hesabına cek bi daire al borsa hesabından emlakcıya yolla parayı bi müddey sonra daireyi satıp aklarsın parayı
çok dolambaçlı yol emlakçının alacağı komisyon da cabası. parayı parça parça soğuk cüzdandan çeksin sıkıntı olmaz

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
5,446
113
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
transferlere dikkat et, para bir anda havaya uçar intihar edersin sonra.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
TR de ki tüm bankalara bölsen yine yetmez rakamlar uçuk brom 👊🏼🤩
5 Bankası olsa günlük 9000 TL çekse bence uygun. Aşırıya giderse sıkıntı. Çünkü miktar büyük . Az az çekmeli . Diğer türlüsü risk

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,144
7,255
113
Holigandamiydi hangi siteydi o elden teslim ediyorlardı 😂

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
arada bunun şifresini unutup da milyon kaybeden ahrazlar çıkıyor ya deliriorm. adam bitcoin değersizken almış atmış bilmem kaç bin tane. sonradan hatırlıyor ama flashın şifresini hatırlayamadığı için paraya erişemiyor. kafayı yersin
Valla bu cüzdanda yüklü param olsun şifresini dövme yaptırırım vücuduma

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Dostlar kuyumcu bi dostum soğuk cüzdan aleti ayarlıyor şimdi yanına gidiyorum, el altından nakit para olarak bozduracağız
Yanına 1 2 arkadaşını da al. Komisyon isteyecek o kuyumcu bence verme komisyon. Dikkat et ve gözün açık olsun

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
1,089
113
çok dolambaçlı yol emlakçının alacağı komisyon da cabası. parayı parça parça soğuk cüzdandan çeksin sıkıntı olmaz
saglam yol en azından havadan gelen para 3k 5k dolar emlakcıya gitsin yinede deger, soğuk cüzdanı bilmiyorum oda iyi bir secenek olabilr

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,211
17,049
113
Valla dost tebrik ederimde kumardan hayatta kazanmak istemeyecegim bir para

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Foruma kişi başı 50 kişiye 5 er binlira dağıt bro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...