Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Stake’den Yüklü Para Kazandım Nasıl Çekeceğim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
320
63
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
yeni hayatında başarılar diliyorum

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Binance GLOBAL onaylı hesap açıyorsun.. sonra ufak bir miktarla deniyorsun..

Globalden TR binance transfer ediyorsun.. veriyorsun çekime sorunsuz tebrikssss
Aynen bende bunu yazmıştım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,089
1,792
113
Vay be 7 milyon TL deli para ev al araba kal kalanida bankaya faizs at

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
bu forumda neler gördük kardo 20 kişiye 1k çekilişi açıp kaçanlar mı başkasının slot kazancının görüntüsüyle şov yapanlar mı ne ararsan var o yüzden mantıklı dediği görsel görelim en azından
Bu Mert büyük oynuyor bence kazanmıştır

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,123
1,577
113
Şu dakka kumarı bırakmazsan sonun yine aynı olur umarım uzaklaşırsın bu diyardan

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
Taşımalı demek istediğin şey parayı elden mi alsın anlamadım. Öyle diyorsan o da risk ve Türk borsaları öyle birşey yapmaz ki
Yok aga.

Flash bellek gibi seyyar snaal cüzdanlar var bilgisayara bağlıyor yatırımını çekimini yapıyor işi bitince çıkarıyor ..

Online soğuk cüzdanlardan daha güvenli

Ekli dosyalar

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,431
15,230
113
@mertotkprn dost soyle bisey yapsana stakenin cekim kismindan 3 5 bin dolar holigana jojoya yatir o sekil bankana ufak ufak aktar daha saglikli okur diye dusunuyorum

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,108
113
Stake öder diyor herkes ödemeyle ilgili bi problemim yok şuan önemli olan parayı nasıl sıkıntısız aklıcağom
Bankaya kesinlkle cekme şafak operasyonuyla evinden alırlar bi borsa hesabına cek bi daire al borsa hesabından emlakcıya yolla parayı bi müddey sonra daireyi satıp aklarsın parayı

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,600
1,948
113
bu forumda neler gördük kardo 20 kişiye 1k çekilişi açıp kaçanlar mı başkasının slot kazancının görüntüsüyle şov yapanlar mı ne ararsan var o yüzden mantıklı dediği görsel görelim en azından
Yazacagımı yazdın dost yani böyle birşey kazanan biri sevincten 10 20 kazanc fotosu paylaşır😀

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,445
5,581
113
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
7 milyon tl yapıyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yukarıya yazdım. Bankalara hepsini çekersen mimlerler seni az az parça parça çekeceksin. Günlük 9000 TL olarak. Türk borsalarına mecbur üye olup hesabını da doğrulayacaksın. Soğuk cuzdandaki o bakiyeni günlük 9000 TL ye eş değer olarak Türk borsasına göndereceksin.
Birde aynı bankaya çekme sürekli . Başka bankalarda olsun. Birde miktar büyük çevrende dostum kardeşim diye gördüğün birisi varsa aynı işlemi onunla da yaparsın ama kabul eder mi bilmem.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,200
13,098
113
Yok aga.

Flash bellek gibi seyyar snaal cüzdanlar var bilgisayara bağlıyor yatırımını çekimini yapıyor işi bitince çıkarıyor ..

arada bunun şifresini unutup da milyon kaybeden ahrazlar çıkıyor ya deliriorm. adam bitcoin değersizken almış atmış bilmem kaç bin tane. sonradan hatırlıyor ama flashın şifresini hatırlayamadığı için paraya erişemiyor. kafayı yersin

Ahmettatlici

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
350
83
Paylaş kanka tebrikler inanmayan çok var sen onlara bakma modunu düşürme resim paylaş 😃

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,722
1,693
113
Birde aynı bankaya çekme sürekli . Başka bankalarda olsun. Birde miktar büyük çevrende dostum kardeşim diye gördüğün birisi varsa aynı işlemi onunla da yaparsın ama kabul eder mi bilmem.
TR de ki tüm bankalara bölsen yine yetmez rakamlar uçuk brom 👊🏼🤩

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yok aga.

Buna gerek yok bunu biliyorum. Soğuk cüzdanlar yeterli bence

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,445
5,581
113
seni arayacaklar, sakinliğini koru (olay gerçekse tabi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...