http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Stake’den Yüklü Para Kazandım Nasıl Çekeceğim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,659
13,935
113
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
siteye 2 aşamalı doğrulama gir önce garantiye al orayı çekim için sakiin kal şuan kriptolarda da sıkıntı binance global hesabını aç orayı doğrulat bi tane de soguk cüzdan aç günlük çekim adeti falan var mı bilmiyorum ama tek bi yere çekme bence

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,140
1,059
113
Allah razı olsun bu parayı bankama nasıl alıcaö borç içinde bankalar kıllanmıcaklarmı napçam bilmiyom
Banka kıllanmaz neden kıllansın?

Paranın hepsini bankaya çekmek zorunda değilsin.

Lazım oldukça çeker kullanırsın.

Usb bellek gibi bir cihaz bu bilgisayar üzerinden kurulumunu yap direk oraya çek çekim yapacağın zamanda o cüzdandan borsaya aktarır paranı çekersin

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,632
308
83
Allah razı olsun bu parayı bankama nasıl alıcaö borç içinde bankalar kıllanmıcaklarmı napçam bilmiyom
Kardeşim bi tane soğuk cüzdan açacan parayınoraya çekecen artından binance tr hesbına parça parça çekip bankana çekecek birden hepsini çekiyim diye yüklenme o zaman kıllanırlar

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,211
1,975
113
Dostlar soğuk cüzdan ne nası oluyo noluyo allah aşkına yanlış bi hareket yapmak istemiyom kafayı yerim
Binance GLOBAL onaylı hesap açıyorsun.. sonra ufak bir miktarla deniyorsun..

Globalden TR binance transfer ediyorsun.. veriyorsun çekime sorunsuz tebrikssss

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
745
113
Bir de çekimini gönderdiklerinde ekran resmini buraya paylaşırmısın 177bin doları gönderdiklerini göreyim bir saha hiçbir betco ve evrymatrix ile işim olmayacak.
Stake öder diyor herkes ödemeyle ilgili bi problemim yok şuan önemli olan parayı nasıl sıkıntısız aklıcağom

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,659
13,935
113
bankana bir anda 7milyon tl çekmeyi düşünmüyorsun herhalde dimi kanka soğuk cüzdan ve binance global hesabı aç dediğim gibi tek bi günde bu parayı çekersen bi yerde patlarsın gerekirse gün gün çek ama sitedeki hesabını korumaya al muhakkak

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,809
1,437
113
tebrikler hocam üstteki arkadaşın dediği gibi binance globale çek ordan binance trye ordanda bankana çekersin hiç başım ağrımasın diyosan soğuk cüzdana çek

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
623
113
Yukarıya yazdım. Bankalara hepsini çekersen mimlerler seni az az parça parça çekeceksin. Günlük 9000 TL olarak. Türk borsalarına mecbur üye olup hesabını da doğrulayacaksın. Soğuk cuzdandaki o bakiyeni günlük 9000 TL ye eş değer olarak Türk borsasına göndereceksin.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
623
113
Taşımalı alsın o toplara hiç girmesin bence
Taşımalı demek istediğin şey parayı elden mi alsın anlamadım. Öyle diyorsan o da risk ve Türk borsaları öyle birşey yapmaz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...