Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Stake’den Yüklü Para Kazandım Nasıl Çekeceğim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
320
63
Dostlar merhaba 1 saat önce yüklü bi jackpot vurdum netent slotundan heyecandan elim ayağım titriyor 1 saattir bakiye öyle duruyo nası çekçem napçam bilemedim 177430 USDT bakiye var bitane türk borsa hesabım var başka bişeyim yok ne yapıcam acil desteğinizi bekliyorum
Kardeşim önce coinex globala üye ola hesap aç sonra parayı oraya çek güvenli borsa rahat ol , para gelince ilk işin Türk borsasına gönder güle güle harca

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,619
305
83
Direk türk borsaya çekme bi tane soğuk cüzdan hesabı aç ona çek sonra türk borsaya aktar

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Bak sana tavsiyem şu. Binance global hesabı ac binance tr değil. Binance global hesabını hemen onaylar oraya çek hepsini. Sonra binance tr hesabına binance globalden her gün 9000 TL ye eş değer gönderim yap. Her gün 9000 TL banka hesabına çekersin . Hepsini çekme bankayı kıllandırma az az parça parça cek

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
4,158
113
Oha la 177 bin dolar ne demek

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,619
305
83
Soğuk cüzdanla çok işim olmaz ama ledgeri güvenli diye biliyorum

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
1,945
113
Bi anda nerden çekersen çek takibe takılır bu miktar parça parça halletmeye bak
1752573333842.png

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,116
1,572
113
Vay be tebrikler dost kaçlık oynuyordun

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
177
74
28
site öder inş paranı

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
Dostlar soğuk cüzdan ne nası oluyo noluyo allah aşkına yanlış bi hareket yapmak istemiyom kafayı yerim

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
170
43
Vay be millette ne şans var bizde 300*500k derdine düşüyoruz

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,416
15,169
113
Yuh 7 milyon yapiyo dost tebrikler sorunsuz cekersin umarim. Trust ile soguk cuzdana cekersin

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Hayatının kurtulmasına sevindim kardeşim.

Bir soğuk cüzdan al direk çekimini oraya yap borsaya oradan aktarırsın en güvenli yol budur.

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
Hayatının kurtulmasına sevindim kardeşim.

Bir soğuk cüzdan al direk çekimini oraya yap borsaya oradan aktarırsın en güvenli yol budur.
Allah razı olsun bu parayı bankama nasıl alıcaö borç içinde bankalar kıllanmıcaklarmı napçam bilmiyom

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
956
113
Bir de çekimini gönderdiklerinde ekran resmini buraya paylaşırmısın 177bin doları gönderdiklerini göreyim bir saha hiçbir betco ve evrymatrix ile işim olmayacak.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Dostlar soğuk cüzdan ne nası oluyo noluyo allah aşkına yanlış bi hareket yapmak istemiyom kafayı yerim
Matemask ya da trust wallet kullan soğuk cüzdan istiyorsan. Bu cüzdanların 12 kelimesini not al kaybetme. O cüzdanının giriş anahtarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...