http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Stadyumda Katliam ( Queretaro-Atlas )

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
La etme guzel kardesim.siyaasi mevzular farkli.bu konu siyasimi sence bu futbol macinda cikan olay.siyasi sikintilar her ulkede bunlari dogurabiliyor.gittin yine bizim ulkeye bagladin olayi yahu 😁
Yok başkan. Bizim ülkede de manyaklar olabilir diyorum :D isviçrede de vardır. şimdi araştırsak çıkar bişeyler... netice itibariyle bizde düşük... en azından devlet otoritesi güçlü fazla bir hadise olmuyor....

buralarda rüşvetçi polisler, manyaklar hakim ortama :D biz dipte değiliz. tabi birde toplumunda din, örf, adet farklılıklar var...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,327
18,135
113
Yok başkan. Bizim ülkede de manyaklar olabilir diyorum :D isviçrede de vardır. şimdi araştırsak çıkar bişeyler... netice itibariyle bizde düşük... en azından devlet otoritesi güçlü fazla bir hadise olmuyor....

buralarda rüşvetçi polisler, manyaklar hakim ortama :D biz dipte değiliz. tabi birde toplumunda din, örf, adet farklılıklar var...
El salvador da hee dükkanın önünde polis bekliyor yagmalama çok diye .
Venezuella da ise akşam 5 dedimi mağazalar kapanıyor soyguncu yagmalama oluyor diye .gerçekten çok pislik ülkeler .

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,551
1,083
113
konuyla alaksız olucak ama ben oynamışım şimdi :oops:

Trabzon kazanır berabere biterse iade olsun niyetiyle oynadım ama team 1 fln diyor bu... (Vbet)

nn5555.jpg

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,393
25,797
113
fener kazanırsa iade ts kazanırsa kazanıosun zaten beraberlıkte patates

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Bu kdrmi yani.kulubu alt liglere atmaniz lazmdiScreenshot_20220309-132639_Mackolik.jpg

Aliko95

Üye
Yeni Üye
34
8
8
Ben Meksika’da yaşadım 2013-2019 arası anlattıkları kadar var bazı bölgeleri gerçekten çok kötü ve madde bagımlısı çok var onun icin bu şerefsizler yaptıkları şeyleri bilmiyorlar kafa güzel gezdikleri icin gerçektende çok üzüldüm …