- 42,529
- 41,465
- 113
Valla ben slotcuyum ama slot şans işi spor biraz şans biraz bilgiye dayalı olduğu için sen spor al güzel maçlar var 4 5 kuponda hedefe ulaşırız sankine dersin dost 250+250 mi yoksa 250 tlye 250 freespin mi deneyelim ya
Valla ben slotcuyum ama slot şans işi spor biraz şans biraz bilgiye dayalı olduğu için sen spor al güzel maçlar var 4 5 kuponda hedefe ulaşırız sankine dersin dost 250+250 mi yoksa 250 tlye 250 freespin mi deneyelim ya
Ben bu betisti bı inceliyim madem slot şartlarını ve diğer bonusu o zamana çekim gelirValla ben slotcuyum ama slot şans işi spor biraz şans biraz bilgiye dayalı olduğu için sen spor al güzel maçlar var 4 5 kuponda hedefe ulaşırız sanki
Valla ben slotcuyum ama slot şans işi spor biraz şans biraz bilgiye dayalı olduğu için sen spor al güzel maçlar var 4 5 kuponda hedefe ulaşırız sanki
çok iyi olur yaparsakYapalım şu işi
şartlar yatırdığının %100 veriliyor ama sadece slot içinBen bu betisti bı inceliyim madem slot şartlarını ve diğer bonusu o zamana çekim gelir
Yapcaz dostum sinerji önemliçok iyi olur yaparsak
sağol dosttbol sans dostum
Tamam dost sen spor al freespin işi bol paralı bir zamanda denenir @Sino16 dostumuzda burada elbirliği ile güzel maçlar alır yaparız 2 k güzel paraBu arada max 200 müş onwin çekimi Kasa 400 hedef 2000 olarak düzenliyorum.
Umarım dost biraz nefes aldırır yaparsakTamam dost sen spor al freespin işi bol paralı bir zamanda denenir @Sino16 dostumuzda burada elbirliği ile güzel maçlar alır yaparız 2 k güzel para
Eyvallah dostumTamam dost sen spor al freespin işi bol paralı bir zamanda denenir @Sino16 dostumuzda burada elbirliği ile güzel maçlar alır yaparız 2 k güzel para
Ulan hesapta 12 TL vardı mefete arızalı nesineye atayım dedim 3 TL kesti 9 TL attik adamlar minimum kupon bedelini 10 TL yapmışlar bu tüpçü nasıl olecekUmarım dost biraz nefes aldırır yaparsak
Ödemediği ziraat kredisini başka nasıl çıkarcak dostUlan hesapta 12 TL vardı mefete arızalı nesineye atayım dedim 3 TL kesti 9 TL attik adamlar minimum kupon bedelini 10 TL yapmışlar bu tüpçü nasıl olecek
Hayır cektirmiyirda oynatmıyor daUlan hesapta 12 TL vardı mefete arızalı nesineye atayım dedim 3 TL kesti 9 TL attik adamlar minimum kupon bedelini 10 TL yapmışlar bu tüpçü nasıl olecek
Hayır cektirmiyirda oynatmıyor dakemal Sunal in zeytini gibi birbirimize bakiyoruz
0.99 da eski bakiye varmışYok artık