Herkese iyi aksamlar, hp laptop kullaniyorum, kingston marka ssd takmistim yaklasik iki yil once bir sorun yoktu. Bugun uyku moduna almistim, geldigimde pc calisiyor ekran yoktu calistirmak istedim o sekilde kaldi bende resetledim laptopi, daha sonra "operation system not found" hatasi verdi, bir kac kez yeniden baslattim ama sonuc alamadim hep ayni hata cikti. Biostan kontrol ettim hdd yaninda 0gb yaziyor. Biosu sifirladim pil sokup, ramleri ssd yi falan sokup tekrar topladim sonuc yok. Usb den format atmak istedim ssd yi gormuyor. Eski bozuk hdd yi taktigimda onu goruyor, farkli bir pc ye takip denedim aygit yoneticisinde gordu ama calistirmadi, gormesi icin ekstra bir seyler yapmak sanirim onu yarin deniyecegim.
Ssd mi oldu yoksa bu uyku modunda boot dosyalarina mi bir zarar geldi? ssd den hic anlamiyorum kendi boot dosyalari vs mi var windowstan ayri, on dosyalar?
Anlayan varsa cok mutlu olurum, yeri teknoloni forumu ama aramizda her meslekten insan var diye sormak istedim. Tesekkurler herkese
Ssd mi oldu yoksa bu uyku modunda boot dosyalarina mi bir zarar geldi? ssd den hic anlamiyorum kendi boot dosyalari vs mi var windowstan ayri, on dosyalar?
Anlayan varsa cok mutlu olurum, yeri teknoloni forumu ama aramizda her meslekten insan var diye sormak istedim. Tesekkurler herkese