- 23,054
- 12,224
- 113
Beklenen haber geldi
Yaklaşık 2 saat dostÇekim bekliyorum dostlar
Kimmiş o 3 vikingHayırlı olsun dostum burda 3 kişi varız ödülü bölme şansın var mı
Profil resminden belli çekim.bekledigin ama bak benim de belli oluyorÇekim bekliyorum dostlar
Britanyali değil miydin hemen sattın köyünüKimmiş o 3 viking
Yok ben ona dedim viking diye köyü satmamBritanyali değil miydin hemen sattın köyünü
Daha demin keskinli herkesin memleketi güzel dedi kulak ver adamaYok ben ona dedim viking diye köyü satmam
O iş bendeDaha demin keskinli herkesin memleketi güzel dedi kulak ver adama![]()
O kararını versinBana sorarsanız dost karar versin ama tek kişiye daha iyi olur ihtiyaca merhem olur benim düşüncem
Büyüğe saygı her zamanKeskin de güzel Doncaster de ama bir keskin olamaz tabi 😂
Tebrikler,Rulette indim çıktım son 2 el 1 yanından gitti yoruldum bunu sıfırlarım dedik tek maça bastık gelirse çevrim biter bakalım.
Gelirse de takip eden bir dosta 1k atarız
Ekli dosyayı görüntüle 791160
Bana verse sana doncastere üzülüyorum, sana ve doncastere verse kendime üzülürümBana sorarsanız dost karar versin ama tek kişiye daha iyi olur ihtiyaca merhem olur benim düşüncem
Ömer kahrından ölür ne yapalım dost nasipte varsa gelirBana verse sana doncastere üzülüyorum, sana ve doncastere verse kendime üzülürüm![]()
Tek kişiye atarsa bölsün 300 er atsın 2 kişiye o attığı mademBana verse sana doncastere üzülüyorum, sana ve doncastere verse kendime üzülürüm![]()
Norvecli o bizden değilÖmer kahrından ölür ne yapalım dost nasipte varsa gelir