Sadece ölüler görür babayiğit 😂Biz buradayız babayiğit boşuna mı takip ettik gelmemesi mümkün değildi ki 😄😄
Sadece ölüler görür babayiğit 😂Biz buradayız babayiğit boşuna mı takip ettik gelmemesi mümkün değildi ki 😄😄
?
Kupon ortada adam yok
Gelir ya rolling açmışKupon ortada adam yok
Bekliyoruz reisGelir ya rolling açmış
Ya ben de bunu sevmiyorum kupon yapıyorsan madem işin varsa hiç kupon atma buraya rolling doğru mu rolling yapıyor Adam ortada yok yaBekliyoruz reis
Programda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama burayaYa ben de bunu sevmiyorum kupon yapıyorsan madem işin varsa hiç kupon atma buraya rolling doğru mu rolling yapıyor Adam ortada yok ya
Bravo dostProgramda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama buraya
Gelmiş buGelir ya rolling açmış
Muro sakin 😂😂Ya ben de bunu sevmiyorum kupon yapıyorsan madem işin varsa hiç kupon atma buraya rolling doğru mu rolling yapıyor Adam ortada yok ya
Ne koymuş lafı cuk diyeProgramda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama buraya
Dost bizde vardıkProgramda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama buraya
@Spyzera bende atayım mi dostum bu rol iyi gider cuma cuma 🤣🤣Programda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama buraya
Reis şimdi şöyle hani yazarsın dersinki programda 3 maç var diye maç yok başyalınca atarım bilgisi verir sin herkesin haberi olur sürekli kimse kimseyi rahatsız etmez ama habersiz dediğinden malum ortam gerginleşiyor anlayışla karsılamak gerek herkesiProgramda 3 maç var neye oynayacağım kardeş at iban bilgini 500 atayım daha uğrama buraya
Sen bı eksik kal yırtik pantolon gibisin kuzen aynı 🤣🤣Dost bizde vardık
aynen Muronun şeyimisin dostumu Multisimi 😃Reis şimdi şöyle hani yazarsın dersinki programda 3 maç var diye maç yok başyalınca atarım bilgisi verir sin herkesin haberi olur sürekli kimse kimseyi rahatsız etmez ama habersiz dediğinden malum ortam gerginleşiyor anlayışla karsılamak gerek herkesi