- 4,881
- 2,978
- 113
Arkadaşlar bir daha yazmayacağımBen çok denedim bugün olmuyor etherhum yükleyin diyor. Yüklemeye çalışıyorum Visa kartla onuda kabul etmiyor.
Biliyorsanız birbirinize yardımcı olun 😃
Bilen yok zaten metamask,bulmuşken yararlanın
Arkadaşlar bir daha yazmayacağımBen çok denedim bugün olmuyor etherhum yükleyin diyor. Yüklemeye çalışıyorum Visa kartla onuda kabul etmiyor.
Matemaskda ve tether usd deDostum metamask hesabindami para ve hangi cüzdan para
Cüzdana kavuştunmu geri yukleyipMatemaskda ve tether usd de
offfffAtamıyorum denedim. Şimdide metamaskı kaldırıp tekrar yükledim giriş yapamıyorum para gitti 76dolar
Dostum metamask hesabindami para ve hangi cüzdan para
Sana zahmet yardımcı olur musun kral anliyor gibisinArkadaşlar param metamask usdtde bunu paribuya nasıl cekicez kabul etmiyor sürekli hata veriyor gaz parası mı ne istiyor öç onu düşüp miktardan öyle çekim veriyorum gene kabul etmiyor
tether deHangi kriptoda para
Benimde 61 dolar kaldı yanlış çektik parayı metamaska ethereum yüklemeden çekilmeyecek para320 dolar para iceride kaldi arkadaslsr metamasktan cekemiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi Allah aşkına
Nası yaniBenimde 61 dolar kaldı yanlış çektik parayı metamaska ethereum yüklemeden çekilmeyecek para
sorun ne320 dolar para iceride kaldi arkadaslsr metamasktan cekemiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi Allah aşkına
Matemasktaki parayı vbete aktar sonra nakite cevir bu kadar basit320 dolar para iceride kaldi arkadaslsr metamasktan cekemiyorum bilen biri yardımcı olabilir mi Allah aşkına
Aynısını yazdım kardoVbete atıp ceksebize payfixle olm hicmi kafanız basmıyor
Anapara çevrimi istemiyor mu ?Vbete atıp ceksebize payfixle olm hicmi kafanız basmıyor