- 7,682

- 4,524

- 113

Yok Hacı bişey çıkarsa sende mağdur olursun gerek yok sen işini halletBende 55 tl var papara limitim dolu yatırım yapamıyom cepbank yapıcam istiyosan sen burdan çekimini yap parayı çek işini hallet sonra bana 50 TL yatır Bi siteye
Yok Hacı bişey çıkarsa sende mağdur olursun gerek yok sen işini halletBende 55 tl var papara limitim dolu yatırım yapamıyom cepbank yapıcam istiyosan sen burdan çekimini yap parayı çek işini hallet sonra bana 50 TL yatır Bi siteye
reis ben de izmitteyim istersen bana at söyliyim şifreyi olay nası oluyor tam bilmiyorum amaBeyler birinin tele cepbank yapsam şifreyi söyleyecek olan var mı
allaBeyler birinin tele cepbank yapsam şifreyi söyleyecek olan var mı
yap bana soylyim sifreyiBende 55 tl var papara limitim dolu yatırım yapamıyom cepbank yapıcam istiyosan sen burdan çekimini yap parayı çek işini hallet sonra bana 50 TL yatır Bi siteye
Tebrikler hacim bilgilendirirsin benimde 200 var şuan bekliyorMin ve max cekim 200 müş cevirdim yatirdim 200 yaptım ilk cekim red edildi
Reis ilk cekim papara olmuyomuş havale ile atm de yok papara ile cekmek icin istenilen adrese kimlik on yuzuyle selfie istiyorlarTebrikler hacim bilgilendirirsin benimde 200 var şuan bekliyor
Havale ve paranin zaten bı farkı yok onaylı hesap kullaniyorsanReis ilk cekim papara olmuyomuş havale ile atm de yok papara ile cekmek icin istenilen adrese kimlik on yuzuyle selfie istiyorlar
Yok kanka 206 lira vardı çekim verdim 5dk reddedilip 200lira ya ayarladılar sonra çekim verdim 10dk filan sürdü papara ileReis ilk cekim papara olmuyomuş havale ile atm de yok papara ile cekmek icin istenilen adrese kimlik on yuzuyle selfie istiyorlar
Bana oyle dedi destek kardesim bende gonderdim yine cekim verdim bekliyorumYok kanka 206 lira vardı çekim verdim 5dk reddedilip 200lira ya ayarladılar sonra çekim verdim 10dk filan sürdü papara ile
Ulan ne alaka ya herşeyi koronaya bağladılar