- 1,249
- 440
- 83
Bol şans9 da 9 yaptik kalan 6 maçın tamamı bugün 21.45 deEkli dosyayı görüntüle 856721Ekli dosyayı görüntüle 856723
Bol şans9 da 9 yaptik kalan 6 maçın tamamı bugün 21.45 deEkli dosyayı görüntüle 856721Ekli dosyayı görüntüle 856723
Aynen kardeşimSürpriz yakaladığın 2 tane var onları da kapatmışsin zaten neyini paylastin anlamadım bişey vermez ki şurası
Aynen aynen9 maçı usul usul sessizce bilmişsin 6 maç kala paylaştığın için en az 2 tanesi patlar bunlardan kuzey makedonya 02 demişsin o patlamış zaten de bi tane de diğerlerinden gelir
ermenistan'dan bir üçlük ve derkondebel'in kuponu kazanıyor helalAynen aynen
Az ötede havlar misin rica etsemermenistan'dan bir üçlük ve derkondebel'in kuponu kazanıyor helal
burası özgür bir platform kardeşim istediğim yere yazarım seni ilgilendirmezAz ötede havlar misin rica etsem
Aynen kardeşimBildim dedikleri de toplasan 2 oran yapmaz illegalde iki maçı zaten sigortalamış . Beklentini yüksek tutma döner ayran parası verirse afiyetle ye
Kıskanma adam 9 da 9 yapmış borumu.Bildim dedikleri de toplasan 2 oran yapmaz illegalde iki maçı zaten sigortalamış . Beklentini yüksek tutma döner ayran parası verirse afiyetle ye
İnşallah 😁Galler beraberee bitecek. Evi arsayı arabayı sat bas
Kardeş sen Bi fakire yardım et. Şimdiden önüne geç9 da 9 yaptik kalan 6 maçın tamamı bugün 21.45 deEkli dosyayı görüntüle 856721Ekli dosyayı görüntüle 856723
Yani tutarsa ödemeyi yapmak için MB piyasaya para sürmek zorunda kalacak 🤣🤣Kardeş sen Bi fakire yardım et. Şimdiden önüne geç