- 2,267
- 2,434
- 113
Maho bu alemin kompedani birazdan birine bi tebrikler sineması yapar tak diye payfixe 100 TL düşerDostumuz 250 cekecek dost birazda mahoyu savunalım yukseltelım
Maho bu alemin kompedani birazdan birine bi tebrikler sineması yapar tak diye payfixe 100 TL düşerDostumuz 250 cekecek dost birazda mahoyu savunalım yukseltelım
@ShakeLarkin bana da yaz dost 😂😂Yazacağım dost
Oynmyrm ortk sadece takip 1 mç tutmş vaybeBol şanslar
Hee anladim kankaOynmyrm ortk sadece takip 1 mç tutmş vaybe
Param olmadığı zaman asla açıp bültene bakmam ortak hayatımda hiç bı futbol maçını 90 dk izlemedim zevk vermiyor analiz yaparken sıkılıyorum artık sallıyorum direk loto gibiBugunkü şanslı gördüğüm tercihler
Para olmynca daha keyifli acaba demeden oynuyon😆😍Param olmadığı zaman asla açıp bültene bakmam ortak hayatımda hiç bı futbol maçını 90 dk izlemedim zevk vermiyor analiz yaparken sıkılıyorum artık sallıyorum direk loto gibi
Para olunca da acaba demiyom valla eskiden basket analizi yapardım şimdi masa tenisinde sallıyorumPara olmynca daha keyifli acaba demeden oynuyon😆😍
Desene zengin oldun acaba demyrsan para boldr 😆Para olunca da acaba demiyom valla eskiden basket analizi yapardım şimdi masa tenisinde sallıyorum
Kaybede kaybede alıştık ortak narkoz gibiDesene zengin oldun acaba demyrsan para boldr 😆
Neyseki maho dan dm bklyrm 2 haftdn sonra İlk defa kupon ypcgm 😆Kaybede kaybede alıştık ortak narkoz gibi
@ShakeLarkin Maho hadi ama bekletme fazla 🤣🤣🤣Neyseki maho dan dm bklyrm 2 haftdn sonra İlk defa kupon ypcgm 😆
Bonus kovalıyor şuan 😆@ShakeLarkin Maho hadi ama bekletme fazla 🤣🤣🤣
Bugün maaşı bekliyorm yazacağım 6-7 kisiye@ShakeLarkin Maho hadi ama bekletme fazla 🤣🤣🤣
Emeklimisin 24 de maaş ilk defa duyyrmBugün maaşı bekliyorm yazacağım 6-7 kisiye
Özel sektörde çalışıyorum dost öyle kurumsal bir yer olmadığı için 24 ünde alıyorumEmeklimisin 24 de maaş ilk defa duyyrm
Anladımdost hayırlısı olsun o zamanÖzel sektörde çalışıyorum dost öyle kurumsal bir yer olmadığı için 24 ünde alıyorum